reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

Te badania za które zapłaciłaś też są refundowane jak masz skierowanie od lekarza z nfz
Wiem, wiem :) ale znaleźć dobrego ginekologa, który zawsze jest pod telefonem na nfz to też nielada wyzwanie, dletgeo prowadzę ciążę prywatnie u Doktor, która prowadziła też moją pierwszą ciążę i mam już do niej zaufanie 😊

reklama
Wiem, wiem :) ale znaleźć dobrego ginekologa, który zawsze jest pod telefonem na nfz to też nielada wyzwanie, dletgeo prowadzę ciążę prywatnie u Doktor, która prowadziła też moją pierwszą ciążę i mam już do niej zaufanie 😊
Dziewczyny po prostu na poacztku idą do dwóch :p i ten na NFZ daje skierowanie xd

Dziewczyny jestem taka szczęśliwa moje maleństwo ma 3,2cm i jest o jeden dzien większe. Słuchalismyserduszka bije 172 bpm. Termin mi się zmienił ale na razie zostawiam taki jaki był. Ma 2 raczki i 2 nóżki a w brzuchu był taniec 💃🏼 🕺🏼

Załączniki

• IMG_3171.jpeg
    IMG_3171.jpeg
    140,1 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_3169.jpeg
    IMG_3169.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 84
  • IMG_3170.jpeg
    IMG_3170.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa moje maleństwo ma 3,2cm i jest o jeden dzien większe. Słuchalismyserduszka bije 172 bpm. Termin mi się zmienił ale na razie zostawiam taki jaki był. Ma 2 raczki i 2 nóżki a w brzuchu był taniec 💃🏼 🕺🏼
Jaki już duży 😍 Super wieści ! Też liczę że doczekam tego momentu w tej ciąży 😅

Ja już po wizycie i w pierwszej chwili strach bo pan doktor mówi że nie ma dla mnie dobrych wieści…a za chwilę widzi maleńkie schowane tak że prawie niewidoczne bijące serduszko bpm 86 maleńkie ale szalone bo to dopiero 6t1d. Jestem mega szczęśliwa bo widziałam te maleńkie bijące serduszko. Następna wizyta 21.05 i zobaczymy czy będzie nadal wszystko ok. Dziękuję za wsparcie i proszę o więcej bo to dopiero początek naszej historii 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

reklama
A ja się muszę pożegnać już dziś, po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.

Do góry