reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Już mam przekonanie że jest po ciąży, ale przyjechałam żeby nie mieć później do siebie pretensji że coś można było zrobić a ja nie spróbowałam

Dziewczyny jestem taka szczęśliwa moje maleństwo ma 3,2cm i jest o jeden dzien większe. Słuchalismyserduszka bije 172 bpm. Termin mi się zmienił ale na razie zostawiam taki jaki był. Ma 2 raczki i 2 nóżki a w brzuchu był taniec 💃🏼 🕺🏼
Cudne nóżki 😍
A ja się muszę pożegnać już dziś, po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.
Współczuje😟
Dziewczyny, właśnie jestem na sor, wstałam rano z krwawieniem.
Może to tylko jakiś krwiak... czekamy na dobre wieści i trzymam za was kciuki

reklama
Do góry