reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Już mam przekonanie że jest po ciąży, ale przyjechałam żeby nie mieć później do siebie pretensji że coś można było zrobić a ja nie spróbowałam

Dziewczyny jestem taka szczęśliwa moje maleństwo ma 3,2cm i jest o jeden dzien większe. Słuchalismyserduszka bije 172 bpm. Termin mi się zmienił ale na razie zostawiam taki jaki był. Ma 2 raczki i 2 nóżki a w brzuchu był taniec 💃🏼 🕺🏼
Cudne nóżki 😍
A ja się muszę pożegnać już dziś, po wczorajszym niepewnym usg dziś beta hcg 862,62, czyli praktycznie tyle co 2 maja. Ciąża się zatrzymała, więc mam czekać na krwawienie. Kontrola bety za tydzień a usg 15.05. Zastanawiam się czy to nie za późno. Tyle czekać na ostateczne potwierdzenie że tam już nic nie ma... czuję ogromny żal i rozczarowanie, zwłaszcza, że już wiem co mnie czeka, w najbliższym czasie, bo w styczniu był biochem.
Współczuje😟
Dziewczyny, właśnie jestem na sor, wstałam rano z krwawieniem.
Może to tylko jakiś krwiak... czekamy na dobre wieści i trzymam za was kciuki

reklama
Do góry