reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Mnie to martwi bo we wcześniejszych ciążach od 5 tygodnia to zawsze wymioty z rana i mdłości cały dzień , plus zgaga od początku do końca ciąży. A teraz kompletnie nic. Oby w piątek było serduszko.

Daj znać koniecznie!
Trzymamy kciuki za serduszko ❤️

reklama
Miałam mieć wizytę 15.05 ale dziwnym trafem od kiedy jestem na urlopie to minęły mi wszystkie objawy ciąży. Nie wiem czy ten morski klimat tak dobrze na mnie działa czy faktycznie ciąża się zatrzymała. Dlatego idę w piątek na USG 😁
Wiem że miałaś więcej ciąż ode mnie, ale dla pocieszenia dodam że w ciąży z synkiem ani razu nie zwymiotowalam ani mnie nie mdliło, w sumie nic.. w 5tc raz mi się tylko słabo na chwilę zrobiło. W sumie do 3 trymestru nie czułam że jestem w ciąży :) No i piersi dawały się we znaki, ale to też ustało z czasem..

Wiem że miałaś więcej ciąż ode mnie, ale dla pocieszenia dodam że w ciąży z synkiem ani razu nie zwymiotowalam ani mnie nie mdliło, w sumie nic.. w 5tc raz mi się tylko słabo na chwilę zrobiło. W sumie do 3 trymestru nie czułam że jestem w ciąży :) No i piersi dawały się we znaki, ale to też ustało z czasem..
Dziękuję 🥰 W sumie fajnie by było jakby ta ciąża była bezobjawowa 😅

Mnie córka w ciąży maltretowała tylko zgagą praktycznie a do porodu a z mdłości czy osłabnięcia to miałam może dwa razy - raz to mnie szwagier chciał zabić ,gdy smażył rano boczek na śniadanie i ja ten zapach czułam aż w moim pokoju i zeszłam na dół,okna po otwierałam -jakoś w połowie ciąży i z ojcem się mega pokłóciłam ,gdy byłam w 32tc i z nerwów brzuch mnie bolał ale się nic złego nie stało

Miałam mieć wizytę 15.05 ale dziwnym trafem od kiedy jestem na urlopie to minęły mi wszystkie objawy ciąży. Nie wiem czy ten morski klimat tak dobrze na mnie działa czy faktycznie ciąża się zatrzymała. Dlatego idę w piątek na USG 😁
Ja tam miałam w pierwszej ciąży- przez tydzień nie czułam NIC, byłam pewna, że to koniec... A potem wróciło ze zdwojoną siłą i do 16 tygodnia czułam się okropnie i zdecydowanie ciążowo 🙈
A z młodszym przez całą ciążę czułam się dobrze 🙂

@MamaR trzymam kciuki 😊 ja w dwóch ciążach miałam nudności początkowe kilka tygodni, ale w każdej ciąży wymiotowałam tylko raz i potem koniec 🤷🏼‍♀️ piersi bolały (i u mnie to był pierwszy objaw), ale też tylko na początku. Potem aż do końcówki drugiego trymestru nic, aż nadeszła zgaga 🫣

Byłam dziś na rozmowie w sprawie tej nowej pracy- generalnie decyzja podjęta, idę tam jak w dym, naprawdę mam dobre przeczucia, co do tego miejsca. Jedynie teraz czekam na informację, czy mnie zechcą 🫣 ale pani, która ze mną rozmawiała wydawała się zadowolona i żywo zaciekawiona moim doświadczeniem i kompetencjami 😁

reklama
Byłam dziś na rozmowie w sprawie tej nowej pracy- generalnie decyzja podjęta, idę tam jak w dym, naprawdę mam dobre przeczucia, co do tego miejsca. Jedynie teraz czekam na informację, czy mnie zechcą 🫣 ale pani, która ze mną rozmawiała wydawała się zadowolona i żywo zaciekawiona moim doświadczeniem i kompetencjami 😁
Super wieści! Trzymam kciuki za umowę 🍀🤞

Ja byłam dziś na USG i jest mały człowiek z bijącym serduszkiem. Brak objawów ciąży ale serce bije więc jestem spokojna 🥰 Termin na 27.12

Do góry