reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
dziewczyny, wiem, że temat był milion razy, ale co można suplementować, żeby zwiększyć szanse na powodzenie trenaferu? Narazie biorę pueria uno, dha, d4000, b12. Pewnie trzeba dorzucić magnez, ale co jeszcze?

dziewczyny, jak miałyście wizyty na cyklu sztucznym? Czy na początku cyku też była wizyta czy tylko później?
ja akurat miałam na początku, bo miał być cykl naturalny, a się okazało, ze jeszcze mam menopauzę, wiec zrobilismy z tevo cykl sztuczny. I na kolejnej wizycie endometrium bylo w miare ok i od razu się umówiliśmy na transfer

Hej dziewczyny, przepraszam że tak zza krzaków wyskoczę, ale w miniony pon miałam transfer, jak wiecie kiepski bardzo zarodek + ta osłonka, o której aż 2 lekarzy mi mówiło, że nie ma szans na implantację. Dlatego stwierdziłam, że wrócę tutaj już po tych transferach, dla spokoju głowy. Wczoraj 5dpt zrobiłam test, blady jak dupsko, a dodatkowo pojechałam na betę (klinika już 5dpt każe robić) i beta 0.2. Idziemy dzisiaj (6dpt) na urodziny znajomych, więc stwierdzilam, że nasikam JAKBY CZASEM, a tam cień…. Po godzinie powtórzyłam test i znowu cień. I teraz aż się trzęsę, bo późna implantacja, słaby zarodek, jestem też po poronieniu 2l temu… czy może są tutaj dziewczyny właśnie z późną implantacją gdzie wyszło wszystko dobrze? Lub i nie wyszło, to się przygotuje… 🥺
różne się rzeczy dzieją. U @Devin beta byla niewielka, jeżeli dobrze pamiętam, to u @Nelka85 tez - i to chyba nawet w obu ciazach. Jeszcze mam kilka przypadków z innego forum, gdzie patrzyłam na bety tych dziewczyn i myślałam, ze kurcze, to się nie uda. Więc zdarzają się leniuchy, może skoro zarodek średni, to potrzebował czasu na rozwój przed podejściem do implantacji. Wiadomo, ze by sie chcialo, zeby w 6dpt ta beta byla dwucyfrowa, ale mysle, ze nie jestes z gory skazana na porazke i ze nie jest to sytuacja beznadziejna. Jeszcze nie dzisiaj.
Ja trzymam kciuki 🤞

dziewczyny, wiem, że temat był milion razy, ale co można suplementować, żeby zwiększyć szanse na powodzenie trenaferu? Narazie biorę pueria uno, dha, d4000, b12. Pewnie trzeba dorzucić magnez, ale co jeszcze?
ten cholerny koktajl z arbuzem, burakiem i imbirem. A po transferze jeszcze nospa i można scopolan w czopkach

reklama
różne się rzeczy dzieją. U @Devin beta byla niewielka, jeżeli dobrze pamiętam, to u @Nelka85 tez - i to chyba nawet w obu ciazach. Jeszcze mam kilka przypadków z innego forum, gdzie patrzyłam na bety tych dziewczyn i myślałam, ze kurcze, to się nie uda. Więc zdarzają się leniuchy, może skoro zarodek średni, to potrzebował czasu na rozwój przed podejściem do implantacji. Wiadomo, ze by sie chcialo, zeby w 6dpt ta beta byla dwucyfrowa, ale mysle, ze nie jestes z gory skazana na porazke i ze nie jest to sytuacja beznadziejna. Jeszcze nie dzisiaj.
Ja trzymam kciuki 🤞
Oj tak. I w 7tc podejrzenie pustego jaja. Całą ciąże szła tydzień do tyłu. A zaraz 9mies skończy.

Do góry