Hej, pokaż test to spojrzymy...powodzenia!Hej dziewczyny, przepraszam że tak zza krzaków wyskoczę, ale w miniony pon miałam transfer, jak wiecie kiepski bardzo zarodek + ta osłonka, o której aż 2 lekarzy mi mówiło, że nie ma szans na implantację. Dlatego stwierdziłam, że wrócę tutaj już po tych transferach, dla spokoju głowy. Wczoraj 5dpt zrobiłam test, blady jak dupsko, a dodatkowo pojechałam na betę (klinika już 5dpt każe robić) i beta 0.2. Idziemy dzisiaj (6dpt) na urodziny znajomych, więc stwierdzilam, że nasikam JAKBY CZASEM, a tam cień…. Po godzinie powtórzyłam test i znowu cień. I teraz aż się trzęsę, bo późna implantacja, słaby zarodek, jestem też po poronieniu 2l temu… czy może są tutaj dziewczyny właśnie z późną implantacją gdzie wyszło wszystko dobrze? Lub i nie wyszło, to się przygotuje…![]()
reklama
Ann2907
Fanka BB :)
Oj nawet nie wiem czy to wychodzi na zdjęciuHej, pokaż test to spojrzymy...powodzenia!

Załączniki
Jest...Oj nawet nie wiem czy to wychodzi na zdjęciuale na żywo idzie się dopatrzeć
Motylkowa!
Jak była gruba osłonka to może po prostu zarodek potrzebował troszke więcej czasu na wyklucie sie?Hej dziewczyny, przepraszam że tak zza krzaków wyskoczę, ale w miniony pon miałam transfer, jak wiecie kiepski bardzo zarodek + ta osłonka, o której aż 2 lekarzy mi mówiło, że nie ma szans na implantację. Dlatego stwierdziłam, że wrócę tutaj już po tych transferach, dla spokoju głowy. Wczoraj 5dpt zrobiłam test, blady jak dupsko, a dodatkowo pojechałam na betę (klinika już 5dpt każe robić) i beta 0.2. Idziemy dzisiaj (6dpt) na urodziny znajomych, więc stwierdzilam, że nasikam JAKBY CZASEM, a tam cień…. Po godzinie powtórzyłam test i znowu cień. I teraz aż się trzęsę, bo późna implantacja, słaby zarodek, jestem też po poronieniu 2l temu… czy może są tutaj dziewczyny właśnie z późną implantacją gdzie wyszło wszystko dobrze? Lub i nie wyszło, to się przygotuje…![]()

Ostatnia edycja:
Devin
Moderator
Jesteś pierwszą osobą która mówi że jej klinika każe robić betę 5dpt. To jest bardzo wcześnie.Hej dziewczyny, przepraszam że tak zza krzaków wyskoczę, ale w miniony pon miałam transfer, jak wiecie kiepski bardzo zarodek + ta osłonka, o której aż 2 lekarzy mi mówiło, że nie ma szans na implantację. Dlatego stwierdziłam, że wrócę tutaj już po tych transferach, dla spokoju głowy. Wczoraj 5dpt zrobiłam test, blady jak dupsko, a dodatkowo pojechałam na betę (klinika już 5dpt każe robić) i beta 0.2. Idziemy dzisiaj (6dpt) na urodziny znajomych, więc stwierdzilam, że nasikam JAKBY CZASEM, a tam cień…. Po godzinie powtórzyłam test i znowu cień. I teraz aż się trzęsę, bo późna implantacja, słaby zarodek, jestem też po poronieniu 2l temu… czy może są tutaj dziewczyny właśnie z późną implantacją gdzie wyszło wszystko dobrze? Lub i nie wyszło, to się przygotuje…![]()
MZ narzuciło żeby robić 10 dpt. No moja lekarka mówiła że jak 6 dpt beta zero to ona nie miała przypadków że zaczęła rosnąć. Ja 6dpt miałam betę bodajże 8-9 więc 5 dpt jakbym zrobiła test to pewnie też by było biało..Twoje testy są pozytywne i nie jest to spóźnia implantacja

Devin
Moderator
dokladnie i do tego nie rosła obiecująco, byłam pewna ze znowu nic z tego. A tu chłop tak przyspieszył że na usg za każdym razem jest większy o 2 tygodnieJak była gruba osłonka to może po prostu zarodek potrzebował troszke więcej czasu na wyklucie sie?Albo nawet po prostu beta ruszyła godzinę po pobraniu krwi
Devin z tego co pamiętam miała betę jednocyfrową w 6 dpt i za miesiąc rodzi
trzymam kciuki! Niech się kropek wgryza!

sunshine97
U mnie w cyklu transferowym na sztucznym kazali zbadać proga tylko a pozniej szlam w 10 dc na kontroleokej, czyli jest szansa, że będę mogła przyjść później. Znaczy nie wiem czy będę miała sztuczny, ale no chciałabym coś zmienić, skoro 2 razy na naturalnym nic nie wyszło... mam nadzieję, że potraktują mnie poważnie, a nie "robimy do skutku" i nic nie zmieniamy...
Motylkowa!
EhhCienia nie będzie5dpt i biel taka jak zawsze. To chyba po wszystkim?
sunshine97
reklama
Ann2907
A nie wiem czy nie jesteśmy w tej samej kliniceJesteś pierwszą osobą która mówi że jej klinika każe robić betę 5dpt. To jest bardzo wcześnie.
MZ narzuciło żeby robić 10 dpt. No moja lekarka mówiła że jak 6 dpt beta zero to ona nie miała przypadków że zaczęła rosnąć. Ja 6dpt miałam betę bodajże 8-9 więc 5 dpt jakbym zrobiła test to pewnie też by było biało..Twoje testy są pozytywne i nie jest to spóźnia implantacjazrób betę i proga w poniedziałek
![]()

No właśnie wczoraj proga miałam 30, jestem obłożona lekami i bete chyba zrobię we wtorek, bo później w czwartek mam kolejną dla kliniki, to prawie 48h. Choć jak znam siebie, to wstanę jutro i pobiegnę na badanie… bo prawie mam laboratorium przy biurze…