reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A wy dziewczyny badaliście progesteron po transferze? Czy dopiero przy becie ewentualnie dla kliniki?
Ja sobie na własną rękę badałam przy wcześniejszych transferach w 2/3 dpt, dawałam znać położnym i z reguły dokładane miałam dodatkowe dawki. Teraz dopiero 5dpt zbadałam pierwszy raz, bo byłam zadowolona z tych 40 w dniu transferu.

Trzymam kciuki!
Mogę wiedzieć jakiej klasy były Wasze transferowane zarodki i ten teraz..?
🥰
Dziękuję ❤️ Ja nie przywiązuje jakiejś wielkiej wagi do klasy zarodków. Transferowaliśmy po kolei od „najwyższych” klas do „najniższych”, więc raczej jest to już jeden z tych średnich. ważniejsze jest dla mnie to, że to jest pierwszy przebadany zarodek. 🤞

ja nie miałam badanego progesteronu w cyklu transferowym wcale. No bo beta była negatywna i tak, więc pewnie jakby była dodatnia to bym zbadała
Ja tak czy siak betę dla klinki robię z własnej kieszenii bo nie opłaca mi się jechać specjalnie na badanie bety.
I później wysyłam lekarzowi wynik

reklama
reklama
Do góry