sugarcane
Moderator
Dziękuję, lepiej juz dzisiaj zdecydowanie, ale wczoraj to nie wiedziałam juz na wieczor co sie ze mną dzieje, dreszcze i te ciągnięcia i pobolewanie w podbrzuszu..Dziewczyny, a jakie macie zdanie (tylko nie zjedzcie mnie) w kwestii brania jakichś leków zapobiegawczo. Ja nie robiłam żadnej diagnostyki, bo na razie nie ma wskazań, ale jak już pisałam wyżej jestem trochę paranoiczką. Pytałam się mojej lekarki o ten acard, bo dużo takich wpisów czytałam, ale tłumaczyła mi, że kiedyś były takie wskazania i coś tam, no generalnie nie przepisała. Nie chcę na razie robić nie wiadomo jakich badań za miliony, bo i tak latam do lekarza jak głupia, wszystko prywatnie więc wiadomo, że to też koszty. I nawet te zwykłe wizyty mnie psychicznie strasznie dużo kosztują. No i ufam tej kobiecie, ale moja paranoja bierze nade mną górę ostatnio. Gdyby nie Wy, to nie miałabym świadomości ile jest tych biochemów, no nie chce mi się też wierzyć żebyśmy wszystkie były "zmutowane"
. Ale zastanawiam się czy któraś z Was brała bez badań zapobiegawczo coś co zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomóc. Oprócz progesteronu oczywiście, bo tym jestem zabezpieczona. Dajcie proszę znać.
No i życzę Wam wszystkim miłego wtorku, jestem serduszkiem z każdą. @sugarcane napisz jak się czujesz
![]()
W głowie mam jeszcze to co moja gin mowi, ze podwyższona temperatura na początku ciazy to normalka. Oby

Jutro zrobię kontrolnie bete rano