reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

Dziękuję, że pamiętałyście o mnie ❤️ staram się Was podczytywać jak mogę. Jednak nie będę się więcej rozpisywać na temat straty, głównie ze względu na Was - niepotrzebnie będziecie się dołować. A chciałabym, żebyście cieszyły się ze swoich maluszków i tych co prawda niezbyt przyjemnych dolegliwości (coraz bliżej prenatalnych kochane - będzie cudnie!). Miłego dnia ❤️

reklama
Mnie się po prostu nie podoba że udzielają się tu osoby które nie są w ciąży. Jeśli Tobie to nie przeszkadza to spoko. W takim razie nie potrzebujesz grupy zamkniętej.
Po czym to stwierdziłaś? 😂 Kto decyduje o tym kto potrzebuje grupy zamkniętej czy otwartej? Raczej nie Ty? 😉 Pytanie o chęć przynależności do grupy zamkniętej było otwarte do wszystkich uczestniczek grupy otwartej, więc nie powinnaś się wypowiadać kto potrzebuje jakiej grupy.

Mówisz, że jesteśmy w ciąży i nie potrzebujemy nerwów, a sama podnosisz innym ciśnienie.

Chodzi o to że osoby nie będące w ciąży z terminem na grudzień nie powinny się tu udzielać. Byłam świadkiem jak wiele osób zrezygnowało z udzielania się na wątku dla mam bo taka Olka wtrącała swoje dwa grosze tak gdzie nie powinna. Jak jesteście ciekawe cukrzycy ciążowej to zapytajcie o to swojego lekarza prowadzącego. Albo piszcie sobie na priv .
Masz termin na grudzień a zapisałaś się też na styczniowe mamy jak dobrze widziałam. A komuś wytykasz takie coś.
Wez ochłoń bo bez sensu kręcisz ***** burze

Masz termin na grudzień a zapisałaś się też na styczniowe mamy jak dobrze widziałam. A komuś wytykasz takie coś.
Wez ochłoń bo bez sensu kręcisz ***** burze
Co w tym złego skoro mogę urodzić w styczniu ? Mam termin na koniec grudnia więc mogę zarówno urodzić w grudniu jak i w styczniu.

reklama
Dziewczyny dwa wdechy i żyjemy dalej 😉
Jakieś wizyty dziś przed nami?
ja dziś po pierwszej wizycie u gin prowadzącej i jestem babka zachwycona. Pełen konkret. Ja też cały czas drżę o to, czy będzie ok, już swoje przeszłam, różne przypadki więc stres jest.Al3 dziś serducho bije, i 8.0 1.5cm 🤩🥰😍

Do góry