reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Tak, nie chciałam, żebyście mnie miały za chama, ale czuję pełne wkurwienie. 😂❤️

spoko ja dziś dowiedziałam się o kolejnej ciąży w bliskim otoczeniu. To już 3 od początku roku. Czuję się powoli jak wybrakowany towar 🤡
Ja miałam tak w zeszłym roku, jak sie staraliśmy, co chwile jakas informacja o ciazy..a ja co cykl nadzieja zakonczona 🐒.. w koncu ciaza..zakonczona strata, a w międzyczasie jeszcze z 6 osob z najbliższego otoczenia w ciazy, moja przyjaciółka, kuzynka..
Wtedy zwracasz uwagę na każdy wózek na ulicy, każdy płacz dziecka i każde ubranko na wieszaku w sklepie.. ciężkie to bardzo i rozumiem calkowicie wku*wienie, nie wyobrażam sobie co czujecie, przytulam i wierzę ze muszą sie spełnić Wasze marzenia niebawem ✨

reklama
Ja miałam tak w zeszłym roku, jak sie staraliśmy, co chwile jakas informacja o ciazy..a ja co cykl nadzieja zakonczona 🐒.. w koncu ciaza..zakonczona strata, a w międzyczasie jeszcze z 6 osob z najbliższego otoczenia w ciazy, moja przyjaciółka, kuzynka..
Wtedy zwracasz uwagę na każdy wózek na ulicy, każdy płacz dziecka i każde ubranko na wieszaku w sklepie.. ciężkie to bardzo i rozumiem calkowicie wku*wienie, nie wyobrażam sobie co czujecie, przytulam i wierzę ze muszą sie spełnić Wasze marzenia niebawem ✨
W ostatnich miesiącach moje dwie najlepsze przyjaciółki zaszły w ciążę, od strzału, cieszyłam się mega, ale cały czas z tyłu głowy było co ze mną nie tak.

Brakuje tylko, żeby moja młodsza siostra ogłosiła, że jest w ciąży 😥
Gdy ja czekałam na wizytę u ginekologa z ciążą pozamaciczną to dowiedziałam się,że moja młodsza siostra jest w 5mc ciąży... W 5... Siostra...
Ta co najgłośniej krzyczała ,że więcej dzieci nie chce (ma prawie 3 letniego synka i roczną córkę).
Życie bywa niesprawiedliwe ale dla Ciebie zaświeci słońce ☀️ starania o ciążę to cholernie ciężkie momenty,ważne żeby nie zatracić siebie 🌹♥️🍀

reklama
Do góry