Kochane jesteście, chociaż 1 dzień pożyje nadzieją....Ja widzę cień, zrób test wieczorem albo jutro rano![]()
reklama
amusedxxx
Moderator
Wiem dokładnie o czym mówisz, jak wychodzi kreska bielsza od bieli. Ale nie wiem czy tu u Ciebie to czasem nie przebija duszek?Jestem mistrzem we wpatrywaniu sie w to "wżłobienie" w miejscu gdzie powinien być prazek....masakra.

amusedxxx
Moderator
5dpt to nadal nie czas na ostateczny wynik, trzymamy dalej kciukiKochane jesteście, chociaż 1 dzień pożyje nadzieją....

NataliaNatka
Fanka BB :)
Kurde... ja też widzęJestem mistrzem we wpatrywaniu sie w to "wżłobienie" w miejscu gdzie powinien być prazek....masakra.

No taki chu..cień szary, bielszy od bieli noooWiem dokładnie o czym mówisz, jak wychodzi kreska bielsza od bieli. Ale nie wiem czy tu u Ciebie to czasem nie przebija duszek?ja bym powtórzyła wieczorem
![]()
Kurde... ja też widzęszybko zrób kolejny... poszukamy kolejnego cienia
![]()

LadyCaro
ja widzę teżJestem mistrzem we wpatrywaniu sie w to "wżłobienie" w miejscu gdzie powinien być prazek....masakra.
sunshine97
Rozumiem, że skierowanie od ginekologa na nfz? Kurcze teraz tak pomyslalam, ciekawe czy moge to zrobic w ramach pakietu z luxmeduMusisz dostać po prostu skierowanie na histeroskopie na nfz (operacyjną albo diagnostyczną w zależności czy jest jakieś podejrzenie np o polipie czy nie) i koniecznie z napisaną prośbą o zrobienie wycinków do badań cd138 (i jeśli histero w drugiej części cyklu to też można się pokusić o cd56). A potem na własną rękę szukasz szpitala gdzie Ci zrobią tak jak chceszJeśli dany szpital nie robi badań biopsi, to możesz też poprosić o zabezpieczenie materiału i wysłać sama do badań na swój koszt. Każdy szpital ma swoje zasady - u mnie w szpitalu nie robią z narkozą i wszystko się odbywa w ramach hospitalizacji jednego dnia, ale wiem że w innych szpitalach normalnie jest możliwość że Cie położą na dwa/trzy dni i będzie z narkozą. Tylko pamiętaj że może się okazać że od ręki tego nie zrobisz, tylko trzeba będzie poczekać z 3 msc…
Kasienkaol
jest duszek! Wypatrzyłam go w ułamku sekundyJestem mistrzem we wpatrywaniu sie w to "wżłobienie" w miejscu gdzie powinien być prazek....masakra.
@motylkowa tak, wyjaśnił mi co i jak z tymi wodniakami, i tak na prawdę są bo są, nigdy nie dadzą ciąży naturalnej, a tylko utrudniają. Więc też rozumiem lekarza który je udrożnił, liczył że może zaskoczy, chciał zachować je, ale wyszło jak wyszło. Zobaczymy, jak uda się wychodować jakieś zarodki, to może lekarz zdecyduje spróbować bez wycinania jajowodów.
Z drugiej strony, tak później pomyślałam że jak bym wycięła, to już nigdy nie będę musiała brać antykoncepcji

Jasne dam jutro znać
A Ty powtarzasz betę?
reklama
Ale to taki duszek który widać na jednym zdjęciu z 20...będę powtarzać jutro, ale uważam że to było wglebienie wiesz o co chodzi, tak czasami widać...jest duszek! Wypatrzyłam go w ułamku sekundy
@motylkowa tak, wyjaśnił mi co i jak z tymi wodniakami, i tak na prawdę są bo są, nigdy nie dadzą ciąży naturalnej, a tylko utrudniają. Więc też rozumiem lekarza który je udrożnił, liczył że może zaskoczy, chciał zachować je, ale wyszło jak wyszło. Zobaczymy, jak uda się wychodować jakieś zarodki, to może lekarz zdecyduje spróbować bez wycinania jajowodów.
Z drugiej strony, tak później pomyślałam że jak bym wycięła, to już nigdy nie będę musiała brać antykoncepcjitylko powrót do kliniki
Jasne dam jutro znać
A Ty powtarzasz betę?