reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

nie wiem czy niezaangażowani, ale mój robi tylko to co ja mówię / każę. Wszystko robi bez mrugnięcia okiem, ale to ja jestem kapitanem tego statku 😂
Zawsze to ja umawiałam, dawałam suple, ostatnio powiedziałam- zadzwoń, umów się na ponowne badania i za kilka dni nas obu na wizyte- zrobił to 🥹 AHOJ KAPITANIE!! @LadyCaro

International Cat Day Cats GIF by BuzzFeed

reklama
Niby wiem że ostatnio ten pik był nagle, ale teraz jakoś stresuje się tym że go nie będzie. :( 13 DC wieczór a test biały. Cały dzień nic nie piłam specjalnie 🥲

Jestem po wizycie, macica już prawie czysta, mam jeszcze za tydzień powtórzyć betę czy spadła do 0. Nic dodatkowo na razie nie zlecił do badania, pół roku nam daje na starania bez wsparcia.
Ale z dobrych wieści jajniki już mają po kilka małych pęcherzyków, więc możemy próbować od razu. Ja jednak wolę psychicznie trochę odpocząć i mojemu dorzucić trochę supli żeby też się poprawił i wzmocnił i celować w lipcowy urlop ze staraniami. Także czerwiec też ławeczka mnie czeka.

Jestem po wizycie, macica już prawie czysta, mam jeszcze za tydzień powtórzyć betę czy spadła do 0. Nic dodatkowo na razie nie zlecił do badania, pół roku nam daje na starania bez wsparcia.
Ale z dobrych wieści jajniki już mają po kilka małych pęcherzyków, więc możemy próbować od razu. Ja jednak wolę psychicznie trochę odpocząć i mojemu dorzucić trochę supli żeby też się poprawił i wzmocnił i celować w lipcowy urlop ze staraniami. Także czerwiec też ławeczka mnie czeka.
Czasami lepiej posiedzieć na ławce i zadbać o psychikę 🩷🤞🏻

reklama
Do góry