reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Jeśli dojdzie do zapłodnienia i progesteron spadnie, to tak, będzie po ciąży, bo zluszczy się ona razem z endometrium. Ale jeśli masz normalnej długości faze lutealna czyli te 12-14 dni, to nie musisz się o to obawiać.

A jak ma się dłuższą niż standardowa, ja np. mam 16 dni, to może mi progesteron taki fikołek prędzej wywinąć? 😬

reklama
Wiem. Ze temat walkowany ale jakie suple polecacie dla męża? Może tu trzeba trochę poprawić u nas, bo zachodzę i ciąża się nie utrzymuję. Co na poprawę jakości nasienia polecacie?

Faza lutealna co miesiąc jest taka sama u danej u kobiety.u mnie np 14 dni.roznić się mogą długości fazy folikularnej czyli tej od okresu do owulacji.stad różnice w długości cykli
Tak to u mnie wyglada.

Załączniki

• IMG_0636.png
    IMG_0636.png
    89,6 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_0637.png
    IMG_0637.png
    114 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_0638.png
    IMG_0638.png
    91,5 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_0639.png
    IMG_0639.png
    82,8 KB · Wyświetleń: 16
  • IMG_0640.png
    IMG_0640.png
    77,5 KB · Wyświetleń: 23
To ja wiem że nie leczona cukrzyca niesie dużo powikłań.
Ale o czym my rozmawiamy. Jak ona przed mężem robiła testy i leki brała i umawiała się na wizyty bo on biedny chciał i nie chciał .parodia.
Rozum dawno gdzieś zjadła.
Nie byłam na kreskach, ale poczytywałam, pamiętam te akcje… raz chce, raz nie chce- ktoś to dobrze napisał- rollercoaster emocjonalny…

reklama
Do góry