reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A robiłaś kiedyś monitoring ? Żeby zbadać długość fazy lutealnej trzeba wiedzieć dokładnie kiedy jest owulacja :D aplikacja to tylko wyliczenia
A i jeszcze w tej aplikacji da się ustawić w ustawieniach swoją fazę lutealną.wtedy jak wpisuje okres to automatycznie mi odlicza i zaznacza kiedy ta owulacja faktycznie była :D bo u ciebie faktycznie w cały świat to pokazuje

Przy tych staraniach jeszcze nie bylam. Nie wiem czy jakis gin by sie podjal czegokolwiek zanim uplynie conajmniej rok od cc.
Powinnien nie robić problemów.
Fakt ja zaszłam po 19 miesiącach od cc ale to była wtedy wpadka .a teraz jak człowiek bada się bierze tyle supli to poronienie na koncie .
Bynajmniej wiem że prawa strona drozna bo z tej strony była ciąża. Lewy jajnik wygląda też lepiej może.
Ja na monitoring chodzę na nfz .Teraz po poronieniu też mogę przychodzić,jak się coś dzieje .

Dziewczyny tu co nie które płacą gruby hajs za monitoring.

Może wybierz się do całkiem innego ginekologa.

A i jeszcze w tej aplikacji da się ustawić w ustawieniach swoją fazę lutealną.wtedy jak wpisuje okres to automatycznie mi odlicza i zaznacza kiedy ta owulacja faktycznie była :D bo u ciebie faktycznie w cały świat to pokazuje
Pamietam, ze w pierwszej ciazy prog w dniu bety wynosil 24. Ale wtedy bralam na pewno albo duphaston albo luteine. W drugiej ciazy bez lekow 14,9.

Powinnien nie robić problemów.
Fakt ja zaszłam po 19 miesiącach od cc ale to była wtedy wpadka .a teraz jak człowiek bada się bierze tyle supli to poronienie na koncie .
Bynajmniej wiem że prawa strona drozna bo z tej strony była ciąża. Lewy jajnik wygląda też lepiej może.
Ja na monitoring chodzę na nfz .Teraz po poronieniu też mogę przychodzić,jak się coś dzieje .

Dziewczyny tu co nie które płacą gruby hajs za monitoring.

Może wybierz się do całkiem innego ginekologa.
Tylko to nie zmieni faktu, ze jestem po cc tyle ile jestem. Ja jestem z tych co nie sikaja, od razu szlam do lekarza jak zapadaly decyzje o dziecku. Sikam na testy zeby w miare to jakos „widziec” te moje cykle. Normalnie juz dawno bym byla u gina.

Ta moja faza przy cyklach w caly swiat rowniez jest w caly swiat.
Nie. Faza lutealna jest stała, masz cykle w cały świat bo masz nieregularne owulację. Ja bym na Twoim miejscu poszła na monitoring kilka razy, wyznaczyła dzień owulacji i wtedy będziesz widzieć ile Twoja faza lutealna ma.

Wiem. Ze temat walkowany ale jakie suple polecacie dla męża? Może tu trzeba trochę poprawić u nas, bo zachodzę i ciąża się nie utrzymuję. Co na poprawę jakości nasienia polecacie?
U mnie mąż suplementowal omega3, witamina D3 4tj, cynk i selen ( nie należy łącząc ze sobą, ) kwas foliowy, q10
I to samo ja suplementowalam tylko dodatkowo magnez i maslan sodu ;)
Edit i jeszcze wczesniej complex b12

Ostatnia edycja:
U mnie mąż suplementowal omega3, witamina D3 4tj, cynk i selen ( nie należy łącząc ze sobą, ) kwas foliowy, q10
I to samo ja suplementowalam tylko dodatkowo magnez i maslan sodu ;)
Czemu nie można łączyć cynku z selenem ? 😱
Brałam kiedyś właśnie cynk+selen w jednej tabletce 😅

reklama
Do góry