reklama
darka_1987
Zaangażowana w BB
Czy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dc
Poradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.

U mnie też kogel mogel z tymi testami z tym że raz jest wyżej, a raz niżej...zrobię jeszcze tak ok 21...takie cuda na kiju wychodzą..Tak to wygląda
Załączniki
Patii26
Fanka BB :)
Ja biorę Miovelie Pro, tam są dwa rodzaje inozytolu ( mio-inozytol i d-chiro-inozytol ) i moje owulację naprawdę się poprawiły bo co miesiąc zachodzę w ciążę ( biochemy ).Chyba kupię jakiś inozytol. Widzę, że Wy szukacie tego Fertistim, czemu akurat na tym Wam zależy?
Teoretycznie możesz mieć owu teraz, proga to lepiej za kilka dni, ja zrobiłam 3 dni po odczuwalnej owulacji i prożek był już 14..Czy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
olka11135
Czy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
Oczywiście, że tak. Ja mam owulacje późno.
Nigdy w jakimś 14 dniu cyklu. To też niczego nie przekreśla.
niezapominajka876
Kupię jeśli w tym cyklu nam się nie uda. Może coś pomoże.Ja biorę Miovelie Pro, tam są dwa rodzaje inozytolu ( mio-inozytol i d-chiro-inozytol ) i moje owulację naprawdę się poprawiły bo co miesiąc zachodzę w ciążę ( biochemy ).

niezapominajka876
Ja bym poszła za 7 dni jeśli czujesz dziś. Ale to tak na dwoje babka wróżyła.Czy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
xewee
Moderator
Leć do rossmana po testy owu, są tam z facalle dobrze sie wybarwiają, bo tak to na dwoje babka wróżyła, możesz iść jutro na proga i może być o podobnej wartości o ile masz owulacje teraz albo była tydzień temu i może być prog wyzszy xDCzy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
reklama
darka_1987
Zaangażowana w BB
Ja bym poszła za 7 dni jeśli czujesz dziś. Ale to tak na dwoje babka wróżyła.
To tak zrobię : dzisiaj majsterkowanie w parze, a za 7 dni jak nie będzie