Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też kogel mogel z tymi testami z tym że raz jest wyżej, a raz niżej...zrobię jeszcze tak ok 21...takie cuda na kiju wychodzą..Tak to wygląda
Ja biorę Miovelie Pro, tam są dwa rodzaje inozytolu ( mio-inozytol i d-chiro-inozytol ) i moje owulację naprawdę się poprawiły bo co miesiąc zachodzę w ciążę ( biochemy ).Chyba kupię jakiś inozytol. Widzę, że Wy szukacie tego Fertistim, czemu akurat na tym Wam zależy?
Teoretycznie możesz mieć owu teraz, proga to lepiej za kilka dni, ja zrobiłam 3 dni po odczuwalnej owulacji i prożek był już 14..Czy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
Czy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
Kupię jeśli w tym cyklu nam się nie uda. Może coś pomoże.Ja biorę Miovelie Pro, tam są dwa rodzaje inozytolu ( mio-inozytol i d-chiro-inozytol ) i moje owulację naprawdę się poprawiły bo co miesiąc zachodzę w ciążę ( biochemy ).
Ja bym poszła za 7 dni jeśli czujesz dziś. Ale to tak na dwoje babka wróżyła.Czy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
Leć do rossmana po testy owu, są tam z facalle dobrze sie wybarwiają, bo tak to na dwoje babka wróżyła, możesz iść jutro na proga i może być o podobnej wartości o ile masz owulacje teraz albo była tydzień temu i może być prog wyzszy xDCzy mogę Was jeszcze pomęczyć ? Więc wczoraj robiłam ten progesteron, wyszedł 2.90, od wczoraj wieczora plus dzisiaj ból podbrzusza, sporo śluzu i sutki mnie bolą, myślicie, że mogę mieć teraz owu ? Iść na proga jutro ? Dziś 21dcPoradzicie coś ? Nie robię testów owu, nie mam monitoringu póki co.
Ja bym poszła za 7 dni jeśli czujesz dziś. Ale to tak na dwoje babka wróżyła.