niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja bym za tydzień tylko progaTo tak zrobię : dzisiaj majsterkowanie w parze, a za 7 dni jak nie będzieto prożek i beta do kompletu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym za tydzień tylko progaTo tak zrobię : dzisiaj majsterkowanie w parze, a za 7 dni jak nie będzieto prożek i beta do kompletu
![]()
u mnie dokladnie to samo pik w poniedziałek owu strzelam wtorek, dzisiaj bol podbrzusza i jakies delikatne przybrudzenie na papierzeStrasznie mnie łupie prawy jajnik. 2 dni od owu, 3 dni po piku.
A może dziś jest owulacja?Strasznie mnie łupie prawy jajnik. 2 dni od owu, 3 dni po piku.
To beda musialy wystarczyc wczorajsze seksy bo nie mam chyba ochotyA może dziś jest owulacja?
Będziemy oboje tam siedzieć I kwitnąć.Jestem po wizycie, macica już prawie czysta, mam jeszcze za tydzień powtórzyć betę czy spadła do 0. Nic dodatkowo na razie nie zlecił do badania, pół roku nam daje na starania bez wsparcia.
Ale z dobrych wieści jajniki już mają po kilka małych pęcherzyków, więc możemy próbować od razu. Ja jednak wolę psychicznie trochę odpocząć i mojemu dorzucić trochę supli żeby też się poprawił i wzmocnił i celować w lipcowy urlop ze staraniami. Także czerwiec też ławeczka mnie czeka.
Najlepiej zamow easyhome na amazon 100 sztuk one moim zdaniem Najlepiej się wybarwiajaU mnie też kogel mogel z tymi testami z tym że raz jest wyżej, a raz niżej...zrobię jeszcze tak ok 21...takie cuda na kiju wychodzą..
Mojego nie nazwałabym niezaangażowanym, absolutnie. Ale na pewno ma zdrowsze podejście ode mnie. Jest bardzo logicznie myślący, nie przeżywa aż tak jak ja, trzyma mnie w ryzach (tak mu się wydajeDziewczyny, czy Wasi faceci też są tak…niezaangażowani w starania..? Już mi brakuje cierpliwości, bo i śledzenie płodnych, zdrowe jedzenie, suple, pamiętanie o wizytach u lekarza… wczoraj byliśmy u nowego lekarza na pierwszej wizycie i zlecił nam badanie kariotypów i wiem że jak ja się tym nie zajmę to wybierzemy się może za pare tygodni…
Ehhh, jakoś tak mnie zasmuciło to dzisiaj![]()
No tak jak u mnie! Kapitanem, okrętem, żeglarzem i rybąnie wiem czy niezaangażowani, ale mój robi tylko to co ja mówię / każę. Wszystko robi bez mrugnięcia okiem, ale to ja jestem kapitanem tego statku![]()