reklama
Ja mam tylko 3 pinki płytkoweapropo sikania to ja dziś zakupiłam na allegro 10 pinków5 płytek i 5 patyków.
Ale nie chcecie wiedzieć ile ja mam testów w domu. To podchodzi pod obsesję

karolinaaax
Zaciekawiona BB
Ja dostałam w tym miesiącu zakaz testowania aż do dnia przed spodziewanym okresemMojego nie nazwałabym niezaangażowanym, absolutnie. Ale na pewno ma zdrowsze podejście ode mnie. Jest bardzo logicznie myślący, nie przeżywa aż tak jak ja, trzyma mnie w ryzach (tak mu się wydaje). Ostatnio jak płakałam dlaczego to takie wszystko niesprawiedliwe to odpowiedział niestety bardzo dobitnie, ale w punkt - BO ŻYCIE NIE JEST SPRAWIEDLIWE.
Tak jak pisałyśmy oni nigdy nie zrozumieją naszego nałogowego sikania na patyki i tego całego schizowania. Przecież oni z Marsa! No kosmici![]()

Chyba rzeczywiście ich podejście jest zdrowsze, mniej stresujące…
Ale czasami ten optymizm jest aż wkurzający, no bo chce sobie człowiek ponarzekać, popłakać, a ten ze przecież będzie dobrze
U mojego to chyba i taki charakter, ale też kultura, w której się wychował (nie lubią a narzekać

kami1094
Fanka BB :)
Ja podobnieapropo sikania to ja dziś zakupiłam na allegro 10 pinków5 płytek i 5 patyków.

kami1094
Mój mąż to ogólnie oaza spokoju. Tymczasem ja - nie dość, że nadwrażliwa to z adhdJa dostałam w tym miesiącu zakaz testowania aż do dnia przed spodziewanym okresem
Chyba rzeczywiście ich podejście jest zdrowsze, mniej stresujące…
Ale czasami ten optymizm jest aż wkurzający, no bo chce sobie człowiek ponarzekać, popłakać, a ten ze przecież będzie dobrze
U mojego to chyba i taki charakter, ale też kultura, w której się wychował (nie lubią a narzekać)

kami1094
Ja na ten cykl też pinki zamówiłam tylko strumieniowe. Stwierdziłam, że spróbuję z nimi, bo na końcówce biochemu te moje tanie testy testeo były już białe, a pinki pokazywały kreski (przy becie 13)Ja mam tylko 3 pinki płytkowejuż wiem, że za mało...
Kejti9247
Zaangażowana w BB
U nas to samo! Czasami się go pytam, czy jego nie rusza ta cała sytuacja w której jesteśmy to mi odpowiada, że w tej parze musi ktoś zachować zdrowy rozsądekMój mąż to ogólnie oaza spokoju. Tymczasem ja - nie dość, że nadwrażliwa to z adhd. W sumie to go podziwiam, że nie postanowił mnie udusić albo pójść po mleko czy coś
![]()

LadyStrejser
Ja mam też zapas. Strejser mówi ,że mam obsesję na tym punkcieapropo sikania to ja dziś zakupiłam na allegro 10 pinków5 płytek i 5 patyków.

Mam elektroniczny o czułości 25, mam taki, który pokazuje tydzień ciąży płytkowy, mam kilka o czułości 10.
Jestem ciekawa czy te mniej czule kiedykolwiek zużyje... Bo póki co używam te o mniejszej i jak kreski nie ma tak nie ma. Aż strach pomyśleć jak się kiedyś bałam wpadki a teraz,po tych 6 latach starań - marzę o niej

reklama
white_lotus
15 pinkow. Wszystkie patyki. W domu 2 plus jakies 2 albo 3 testy o czulosci 25.apropo sikania to ja dziś zakupiłam na allegro 10 pinków5 płytek i 5 patyków.