LadyCaro
Fanka BB :)
walczymy i będziemy walczyć, póki dofinansowanie do IVF się nie skończyNawet nie wiesz jak bardzo Ci zycze wysikania tego szczegolnego patola.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
walczymy i będziemy walczyć, póki dofinansowanie do IVF się nie skończyNawet nie wiesz jak bardzo Ci zycze wysikania tego szczegolnego patola.
teżPo Ovi sikalam sobie zeby zobaczyc jak wygladaja dwie grube krechy.
A jak działają te elektoniczne? Na to można tak sikać w nieskończoność?Ja mam też zapas. Strejser mówi ,że mam obsesję na tym punkcie
Mam elektroniczny o czułości 25, mam taki, który pokazuje tydzień ciąży płytkowy, mam kilka o czułości 10.
Jestem ciekawa czy te mniej czule kiedykolwiek zużyje... Bo póki co używam te o mniejszej i jak kreski nie ma tak nie ma. Aż strach pomyśleć jak się kiedyś bałam wpadki a teraz,po tych 6 latach starań - marzę o niej![]()
haha nieA jak działają te elektoniczne? Na to można tak sikać w nieskończoność?![]()
Szkoda!!!!haha niejak się taki elektroniczny rozkręci to w środku normalnie jest taki pasek jak w zwykłych testach
![]()
Jeszcze będzie pięknie zobaczysz. Ja w to mocno wierzę i przytulam Cie mocno.Będziemy oboje tam siedzieć I kwitnąć.
Ja zrobiłam dziś test ciążowy i już nic niema biel .wszędzie kobiety w ciąży są,czuje się okropnie z tym .
Walczcie co do grosikawalczymy i będziemy walczyć, póki dofinansowanie do IVF się nie skończy![]()
staramy się teraz, ale szczerze to IVF ryje strasznie, Ryje banie, ryje hormonalnie, ryje czas.Walczcie co do grosika![]()
Mielismy podchodzic do procedury za pierwszym razem… Dlatego moge sie tylko domyslac emocji jakie temu towarzysza. To trzeba miec silna glowe i dupsko zeby udzwignac.staramy się teraz, ale szczerze to IVF ryje strasznie, Ryje banie, ryje hormonalnie, ryje czas.
I wiem, że każdej jest ciężko, ale biały test przy IVF boli milion razy mocniej, niż biały test przy naturalnych staraniach. Więc to też nie pozostaje obojętne.