reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Odpuszczam testy na weekend. Seksy będę od dziś do niedzieli, wrócę do testowania w niedziele wieczorem. Rozwala mi to trochę głowę, ciągle zero, zero, zero…. U mnie PIK w poprzednim cyklu trwał krótko, także jeśli byłby weekend to niedzielę wieczorem będzie już jasna kreska. Miesiąc temu było równo w Pik i równo w owulację i się nie udało więc może teraz się uda.
Oj tak, już wiem, że to nie dla mnie, z drugiej strony czysta ciekawość...
My też seksy dziś i jutro, może się uda w niedzielę, bo potem w tyg będzie ciężko o ile w ogóle, ale w poniedziałek będzie 19dc więc liczę na tą owulacje na dniach..

reklama
Dobra, lekarz kazał na spokojnie wznowić starania, a że ja do cierpliwych nie należę do z chatemGPT pogadałam i dal mi taki plan supki. Teraz biorę tylko Puerie Uno. Co myślicie? Oczywiście mąż też dostanie zestaw wybrałam Nucleox primo. Pueria ma dwie kapsułki jakby co. Tu chat zbłądził.
Zobacz załącznik 1703320
Zwróć uwagę ze Pueria ma tez Choline i Witaminę B6, dziewczyny tu kiedys na forum miały jakies nieciekawe objawy po przedawkowanie B6..
Ja bym na pewno dołączyła Q10 jeszcze dla siebie i męża..
Jadłam jeszcze Ashwagande na uspokojenie nerwów, skoro kortyzol ma taki zły wpływ..
Aa jeszcze taki hit, pilismy z mezem teraz takie shoty imbir kurkuma w trakcie owulacji, ponoc poprawia to ukrwienie okolic intymnych, wspomaga powstawanie sluzu płodnego.(tzn nie ponoc, czułam to! Od razu sie robiło gorecej🤭)
Ja to.lubie czasem sobie wypisać wszystko co w internatach znajdę i zastosować takie combo🧐
Edit plus wczesnie chodziłam spać, i nie pilismy alkoholu, to jeszcze taka zmiana od zeszlego roku..

Ostatnia edycja:
To selen mogl tak smierdziec w tym😅 bo ja w tabletkach też połykałam jak najszybciej 😅
Ja tak połykam żelazo, obowiązkowo muszę mieć zatkany nos, więc jedną ręką zatykam nos a drugą popijam tabletkę, bo inaczej bardzo ciężko mi się zmusić do picia żelaza... Takim metalem to smakuje, fuuj. A jak zatykam to nie czuję wgl smaku 😁

Załączniki

• Screenshot_20250516_152809_Premom.jpg
    Screenshot_20250516_152809_Premom.jpg
    249 KB · Wyświetleń: 36
Ja tak połykam żelazo, obowiązkowo muszę mieć zatkany nos, więc jedną ręką zatykam nos a drugą popijam tabletkę, bo inaczej bardzo ciężko mi się zmusić do picia żelaza... Takim metalem to smakuje, fuuj. A jak zatykam to nie czuję wgl smaku 😁
Ooo to moje zelazo na szczęście bez smaku 😅

Ja to wgl mam ostatnio problem z łykaniem tabletek 🤣 odrazu mam odruch wymiotny.najchetniej wszystko bym zamieniła na formę w saszetkach do rozpuszczenia 🤣

Zwróć uwagę ze Pueria ma tez Choline i Witaminę B6, dziewczyny tu kiedys na forum miały jakies nieciekawe objawy po przedawkowanie B6..
Jadłam jeszcze Ashwagande na uspokojenie nerwów, skoro kortyzol ma taki zły wpływ..
Aa jeszcze taki hit, pilismy z mezem teraz takie shoty imbir kurkuma w trakcie owulacji, ponoc poprawia to ukrwienie okolic intymnych, wspomaga powstawanie sluzu płodnego.(tzn nie ponoc, czułam to! Od razu sie robiło gorecej🤭)
Ja to.lubie czasem sobie wypisać wszystko co w internatach znajdę i zastosować takie combo🧐
Edit plus wczesnie chodziłam spać, i nie pilismy alkoholu, to jeszcze taka zmiana od zeszlego roku..
O
O wow prawdziwe kombo😃

reklama
Mam ashwagande, dałam dzisiaj mojemu pierwszy raz spróbować „Hmm, takie troszku alkoholowe” 🤣🤣 a my wyposzczeni, bo też odstawiliśmy alkohol 😬

Do góry