reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Mi wczoraj chwilę po 20 się ładnie owulak wybarwił , Strejser mnie też zaatakował wieczorem 😅
Dzisiaj też potestuje i jutro i sprawdzę jak się sytuacja rozwinie i pewnie coś jeszcze w weekend podziałamy i zostanie nam tylko czekać na rozwój sytuacji 😆
Ja ten czas jednocześnie lubię i nienawidzę 🤔 niby takie emocje -czy to już? Czy się udało?
A jednocześnie - kurde,coś czuję ,że znowu nie wyszło 😔

Załączniki

• 1000008962.jpg
    1000008962.jpg
    427,4 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Mi wczoraj chwilę po 20 się ładnie owulak wybarwił , Strejser mnie też zaatakował wieczorem 😅
Dzisiaj też potestuje i jutro i sprawdzę jak się sytuacja rozwinie i pewnie coś jeszcze w weekend podziałamy i zostanie nam tylko czekać na rozwój sytuacji 😆
Ja ten czas jednocześnie lubię i nienawidzę 🤔 niby takie emocje -czy to już? Czy się udało?
A jednocześnie - kurde,coś czuję ,że znowu nie wyszło 😔
Zazdroszczę owulacji dziś 🥹

Dobra, lekarz kazał na spokojnie wznowić starania, a że ja do cierpliwych nie należę do z chatemGPT pogadałam i dal mi taki plan supki. Teraz biorę tylko Puerie Uno. Co myślicie? Oczywiście mąż też dostanie zestaw wybrałam Nucleox primo. Pueria ma dwie kapsułki jakby co. Tu chat zbłądził.
Zobacz załącznik 1703320
Też kupiłam wczoraj mężowi ten nucleox primo i jeszcze kilka innych supli. Ja wprowadzę u siebie wiesiołek i może pyłek kwiatowy i żel conceive plus. Przy pierwszej ciąży być może to nam pomogło.

Też kupiłam wczoraj mężowi ten nucleox primo i jeszcze kilka innych supli. Ja wprowadzę u siebie wiesiołek i może pyłek kwiatowy i żel conceive plus. Przy pierwszej ciąży być może to nam pomogło.

A te żele to są w konsystencji jak normalne lubrykanty typu Durex?
Pytam z ciekawości bo w sumie nigdy nie stosowałam.

Gdzieś czytałam ,że te globulki dopochwowe są spoko - mają mio inozytol w składzie. Aplikujemy min 6 godzin przed stosunkiem - nie próbowałam ale mnie ciekawią:)

Załączniki

• 1000008721.png
    1000008721.png
    92,3 KB · Wyświetleń: 16
reklama
Coś się tworzy, rano były seksy, waszym zdaniem i doświadczeniem kiedy powtórzyć ? Do niedzieli mamy czas, x2 dziennie za często co?😅
Jeśli następny wyjdzie słabszy.
To w ciagu 36 h będzie owulacja Nie wiem od jakiego lh premon uznaje peak .powtórz po południu i wieczorem. L
Coś mi się wydaje że od 0.70.ale nie jestem pewna

Do góry