reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

U mnie ostatnia cytologia czysta, hpv onkogenne ale nie te najgorsze dwa. W sierpniu kolejna cytologia i hpv, czasem się stresuje jak sobie pomyślę, że znowu może być jakiś CIN ale na codzień o tym nie myślę.
Odpuściłam temat na ten moment i staram się cieszyć tym ostatnim wynikiem.
A ja sie dziś załamałam. :( rok temu hpv 16 cin 3.hsil... jestem po częściowej amputacji szyjki. Parę dni temu byłam na cytologii płynnej i hpv.. dziś odebrałam wynik hpv... hpv16 nie wykryto.. ale wykryto inne numerki.. których rok temu nie miałam... z nikim nie sypiam. Aż sie boje wyników cytologii płynnej.

reklama

Załączniki

• Screenshot_20250516_185057_Patient Portal.jpg
    Screenshot_20250516_185057_Patient Portal.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 43
A ja sie dziś załamałam. :( rok temu hpv 16 cin 3.hsil... jestem po częściowej amputacji szyjki. Parę dni temu byłam na cytologii płynnej i hpv.. dziś odebrałam wynik hpv... hpv16 nie wykryto.. ale wykryto inne numerki.. których rok temu nie miałam... z nikim nie sypiam. Aż sie boje wyników cytologii płynnej.
Ale nie ma żadnych zmian?
Mnie gin uspokajała, że 80% populacji ma hpv tylko tego nie bada. Najwazniejsze, ze nie sa to te dwa najgorsze. Tez trudno mi bylo przyjac ze mam to hpv no bo jak to tak ja? Ale no mam i chodź jestem okropna panikara to jakoś sie z tym pogodziłam chodź w dalszym ciągu jak właśnie myślę o tych zmianach co miałam na szyjce to aż mnie ściska w żołądku, że może być powtórka..

reklama
Ale nie ma żadnych zmian?
Mnie gin uspokajała, że 80% populacji ma hpv tylko tego nie bada. Najwazniejsze, ze nie sa to te dwa najgorsze. Tez trudno mi bylo przyjac ze mam to hpv no bo jak to tak ja? Ale no mam i chodź jestem okropna panikara to jakoś sie z tym pogodziłam chodź w dalszym ciągu jak właśnie myślę o tych zmianach co miałam na szyjce to aż mnie ściska w żołądku, że

Do góry