reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A ja się zastanawiam z czego wynikał u mnie ten ból jajnika przedwczoraj, teraz testy pokazują 0.3, wczoraj najwięcej uchwyciłam 0.16. Ciekawe czy to na przykład dominujący pęcherzyk się wyłaniał w tym 9dc czy co. Ech, powinnam była wybrać inne studia 😆 może miałabym odpowiedzi na te milion pytań w mojej głowie 😆

Kiedy będziesz szła na proga?😁
Owulacja była 16.05 lub 17.05, więc 7 dni po obu to 23-24.05 ( piątek i sobota ) i teraz nie wiem kiedy iść. Bo u mnie w weekend są laboratoria zamknięte. Jeśli owu była 17.05 to w piątek 23.05 będzie dopiero 6dpo. Jesli była 16.05 to będzie 7dpo. A jak zrobię w pondz ( w dniu testowania ) to to bedzie 9-10dpo. Więc jak myślicie kiedy iść ? W piątek 6-7dpo?

Owulacja była 16.05 lub 17.05, więc 7 dni po obu to 23-24.05 ( piątek i sobota ) i teraz nie wiem kiedy iść. Bo u mnie w weekend są laboratoria zamknięte. Jeśli owu była 17.05 to w piątek 23.05 będzie dopiero 6dpo. Jesli była 16.05 to będzie 7dpo. A jak zrobię w pondz ( w dniu testowania ) to to bedzie 9-10dpo. Więc jak myślicie kiedy iść ? W piątek 6-7dpo?
Ja bym poszła w piątek. Ostatnio byłam 6dpo i było 16.20.

Chyba w piątek będzie lepiej

Dziewczyny, dziś prawdopodobnie PIK. Z porannych siusikow wyszła mocna kreska, powtórzę jeszcze w ciągu dnia. Czy seks w piątek wieczorem, w sobotę na ranem i dziś starczy? Może uda mi się namówić starego na jutro, ale może być ciężko. Ostatnio owu była 24h po Piku.
Ja bym jeszcze jutro powtórzyła jeśli będzie szansa :)

Myślę,że spokojnie możesz iść w piątek, jeśli tylko chcesz potwierdzić owulacje

reklama
Dziewczyny, dziś prawdopodobnie PIK. Z porannych siusikow wyszła mocna kreska, powtórzę jeszcze w ciągu dnia. Czy seks w piątek wieczorem, w sobotę na ranem i dziś starczy? Może uda mi się namówić starego na jutro, ale może być ciężko. Ostatnio owu była 24h po Piku.
Przekaż chłopowi że trzeba działać!

Załączniki

• St2yTa7g3OFIZ8uodUO4wYGZd8_PXsH3TK6TMYsr91bh1tVxfcK5zKBCpW6oU8zDHWhgHuCrdI8qKHnenhM5Nw.gif
    St2yTa7g3OFIZ8uodUO4wYGZd8_PXsH3TK6TMYsr91bh1tVxfcK5zKBCpW6oU8zDHWhgHuCrdI8qKHnenhM5Nw.gif
    1,4 MB · Wyświetleń: 38
Do góry