koko.sanka
Fanka BB :)
Ta Szwecja z tymi saunami mnie rozwalaJa Justysie obejrzałam dzielnie, ale resztę oglądam tak po łebkach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta Szwecja z tymi saunami mnie rozwalaJa Justysie obejrzałam dzielnie, ale resztę oglądam tak po łebkach
Ja powiem, że nic mnie nie urzekło póki coTa Szwecja z tymi saunami mnie rozwala![]()
Jusia dobre show zrobiłaJa powiem, że nic mnie nie urzekło póki co![]()
No Jusia dobre show, eurowizyjne bardzo, ale w moje gusta ta nuta zupełnie nie trafiaJusia dobre show zrobiła![]()
Czyli tak jak u mnie to jestTo znaczy, że raz wychodzi tak, raz srakowulacja w cały świat to np. raz 10dc, raz 16, raz 20
Hej! Jeśli chcesz sie tutaj udzielać to daj znać jak cię zapisać - na testowanie? Na który dzień?Cześć, ostatnio mam bardzo dziwne cykle, zazwyczaj były regularne co do dnia dostawałam miesiączki a 3 razy spóźniła mi się 5 dni. Staramy się o dziecko wiec nie wspomnę już jakie miałam myśli w głowie i ile testów zrobionych niestety nic z
tego....
11.04 dostałam miesiaczki, o tydzień wcześniej niż powinnam dostać. Po dwóch tygodniach w piątek 23.04 powinnam mieć owulacje. Tego dnia dostałam brązowego plamienia, z początku było delikatne później się rozkręciło, pojawiła się krew jasno czerwona i tak trwało to 6 dni jakby kolejna miesiaczka nie wiem, pod koniec też pojawiło się brązowe plamienie. Byłam na wizycie u ginekologa wszystko dobrze, takie krwawienie nic strasznego nie przejmować się. No okej.
W piątek 9.05 powinnam dostać @ a tu cisza. Od paru dni strasznie boli mnie głowa aż mnie mdli, meczy zgaga, pełność w brzuchu i straaaszne zmęczenie mogłabym spać cały czas np i bol piersi..dużo śluzu białego, ostatnio wyleciała jakby duża galaretka przezroczysta. Dzisiaj 9 dzień jak @ brak, testy negatywne. Miala z was podobną sytuację?
To może zapisze Cię na ławeczkę? Skoro czekasz na okres to w maju nie będziesz testować@niezapominajka876 ja poproszę o dopisanie, ale nie wiem na kiedy, bo testy były dziś, odstawiam leki i czekam aż przyjdzie
![]()
CiekaweNa receptę sorbifer durules
Tardyferon niestety na mnie nie działał
Hahahaha, lejeTak dla rozrywki- pojechałam rowerem na zakupy, blisko mam dosłownie po drugiej stronie ulicy market. Tak się zakręciłam w swoich rozmyślaniach ze wróciłam z zakupami... ale piechotą. Zostawiłam rower pod sklepem![]()
Ławeczka będzie okHej! Jeśli chcesz sie tutaj udzielać to daj znać jak cię zapisać - na testowanie? Na który dzień?
To może zapisze Cię na ławeczkę? Skoro czekasz na okres to w maju nie będziesz testowaćtakże dla ciebie najlepsza będzie ławeczka, a w czerwcu zapisz się na testowanie, tak jak uważasz - niektóre dziewczyny zapisuje się w 10dpo, inne w dniu planowej miesiączki.
No właśnie mi się wydawalo, że kojarzę Cię ze staraczek 2021Ja siedzę tu już jakieś 4 lata i nikomu tego nie życzę, chętnie przeskoczę już na mamuśki![]()