niezapominajka876
Fanka BB :)
Robisz proga za tydzień? Ja chcę podjeść w poniedziałeko to może będziemy mieć podobnie owulacjęja już nie mam owulaków, ale zaczynają boleć jajniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robisz proga za tydzień? Ja chcę podjeść w poniedziałeko to może będziemy mieć podobnie owulacjęja już nie mam owulaków, ale zaczynają boleć jajniki
Chcesz opowiedzieć czemu?Dziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
To mnie np jajniki bola centralnie w owu..o to może będziemy mieć podobnie owulacjęja już nie mam owulaków, ale zaczynają boleć jajniki
Tez tak myślę…U nich normalnie kreska jest grubsza
Dla mnie to niestety oszukana kreska![]()
Przykro miDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
PrzytulamDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
Ojeej, strasznie mi przykroDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()
Trzymaj się ciepłoDziewczyny przepraszam za prywatę, ale z końcem tego mca chyba będę musiała Was opuścić. Niestety rozstałam się z partnerem, sama w ciążę nie zajdę, a ten cykl patrząc na proga to tylko oczekiwanie na... Cholernie mi przykro
![]()