reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ale ładny wynik! Czyli była myślę koło tygodnia temu :)
Ja myślę, że była w 12dc czyli 15 tego...
Tak najbliżej wskazują owulaki, a jeśli tak było, to jest szansa bo akurat 15 był seks, wcześniej w piątek i sobotę...
Więc przepisz mnie na testowanie na niedzielę najbliższą 😊
Ps tydzień temu na testach miałam total biało...
Screenshot_20250519_165533_Premom.jpg

reklama
Ja to czekam na 🐒, powinna być 22 ale czuję się jakoś dziwnie. Inaczej niż zawsze przed nią, cholera wie co jest grane 🤷‍♀️

Ja myślę, że była w 12dc czyli 15 tego...
Tak najbliżej wskazują owulaki, a jeśli tak było, to jest szansa bo akurat 15 był seks, wcześniej w piątek i sobotę...
Więc przepisz mnie na testowanie na niedzielę najbliższą 😊
Ps tydzień temu na testach miałam total biało...
Zobacz załącznik 1703792
Najszybciej winna testów źle się wybarwialy bo progesteron on prawdę powie.

Powiem Wam, że ten progesteron wysoki, a piersi nie czuje nic a nic, są jednak dziś jakieś takie pełniejsze 🤔
Co do testów, zamówię sobie te z domowego laboratorium na necie, gdzie zamawiacie dokładnie, allegro?

reklama
Powiem Wam, że ten progesteron wysoki, a piersi nie czuje nic a nic, są jednak dziś jakieś takie pełniejsze 🤔
Co do testów, zamówię sobie te z domowego laboratorium na necie, gdzie zamawiacie dokładnie, allegro?
Ja zamówiłam na Allegro, 25 testów za ok 35 zł.

Do góry