reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Dziewczyny pytanie z dupy można powiedzieć.
21 minie 3 tyg po poronieniu.

Nie badałam bety jak szybko spada .
Bo nie chciałam tego przeżywać.
Zrobiłam test dziś.
Po teście beta już chyba spadła.
Bo jest chujocien .
Myślicie żeby np za tydzień zbadać?

Załączniki

• 17476451869794430602055641397574.jpg
    17476451869794430602055641397574.jpg
    753,4 KB · Wyświetleń: 105
Dla mnie seks bez orgazmu też jest przyjemny, nigdy nie miałam więc nie wiem co tracę 😂.
U Ciebie jest inna sytuacja i ja to rozumiem.

Najważniejsze że masz kogoś kto Cię w tym wspiera .

Ja przez 10 lat nie wiedziałam co to orgazm i żyłam i zaszłam w 2 ciążę.

Ja trzymam kciuki za was .
Żeby się w końcu udało .

Dla mnie seks bez orgazmu też jest przyjemny, nigdy nie miałam więc nie wiem co tracę 😂.

Wypowiem się jako posiadaczka pochwowego/a w sumie chyba częściej to szyjkowego, że szczerze radocha z samej penetracji też jest ok.
Nie ma co sobie umniejszać wcale, bo czesto kobiety się czują jakieś wybrakowane bo nie ma orgazmu a wcale tak nie musi być, przyjemność to przyjemność.

Wypowiem się jako posiadaczka pochwowego/a w sumie chyba częściej to szyjkowego, że szczerze radocha z samej penetracji też jest ok.
Nie ma co sobie umniejszać wcale, bo czesto kobiety się czują jakieś wybrakowane bo nie ma orgazmu a wcale tak nie musi być, przyjemność to przyjemność.
A ja Wam powiem szczerze, że przynajmniej z tego powodu mi nigdy przykro nie było (a mi zawsze przykro o wszystko). 😀 Tak samo jak z powodu ultra małych cycków. 😁 U kogoś większe bardzo mi się podobają, ale doceniam swój brak, bo całe życie śpię plackiem na brzuchu, gębą w materacu - z biustem pewnie musiałabym obrać inną strategię 😀

reklama
Do góry