Eveline.eve
Fanka BB :)
Źle to ujęłam, brak tej wisienki na torcie, przepraszamDlaczego bez przyjemności?
Dla mnie seks to nie tylko orgazm i nie ma to związku z przyjemnością czy nie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Źle to ujęłam, brak tej wisienki na torcie, przepraszamDlaczego bez przyjemności?
Dla mnie wygląda na negatywDziewczyny pytanie z dupy można powiedzieć.
21 minie 3 tyg po poronieniu.
Nie badałam bety jak szybko spada .
Bo nie chciałam tego przeżywać.
Zrobiłam test dziś.
Po teście beta już chyba spadła.
Bo jest chujocien .
Myślicie żeby np za tydzień zbadać?
Coś tam przebija tylko .Dla mnie wygląda na negatyw![]()
Dla mnie seks bez orgazmu też jest przyjemny, nigdy nie miałam więc nie wiem co tracęDlaczego bez przyjemności?
U Ciebie jest inna sytuacja i ja to rozumiem.Dla mnie seks bez orgazmu też jest przyjemny, nigdy nie miałam więc nie wiem co tracę.
Dla mnie seks bez orgazmu też jest przyjemny, nigdy nie miałam więc nie wiem co tracę.
A ja Wam powiem szczerze, że przynajmniej z tego powodu mi nigdy przykro nie było (a mi zawsze przykro o wszystko).Wypowiem się jako posiadaczka pochwowego/a w sumie chyba częściej to szyjkowego, że szczerze radocha z samej penetracji też jest ok.
Nie ma co sobie umniejszać wcale, bo czesto kobiety się czują jakieś wybrakowane bo nie ma orgazmu a wcale tak nie musi być, przyjemność to przyjemność.