reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja jeszcze zdążyłam je spełnić kiedy to zapłaciłam 14tys, w tym był też zabieg przepukliny pępkowej ( BTW bolał bardziej jak piersi ) 😃
No i ja mam pod mięsień, więc mogłabym na luzie karmić, przezyly już dwie ciążę i kształt ten sam 😊 nie widać nawet, że to implanty...

Dobrze, że wspomniałaś o tym karmieniu. Szczerze mnie to zastanawiało bo nie znam tematu, niby nie mam płaskiej klatki ale chciałabym mieć nowe 🍒, a jednak póki co myślę, że jakbym miała zostać matką to chciałabym spróbować w KP. Fajnie, że się tak da i jedno nie wyklucza drugiego.

Dobrze, że wspomniałaś o tym karmieniu. Szczerze mnie to zastanawiało bo nie znam tematu, niby nie mam płaskiej klatki ale chciałabym mieć nowe 🍒, a jednak póki co myślę, że jakbym miała zostać matką to chciałabym spróbować w KP. Fajnie, że się tak da i jedno nie wyklucza drugiego.
Absolutnie nie wyklucza, trzeba tylko mieć implant pod mięsień, ale to myślę ogólnie każda zdecydowana kobieta taki powinna mieć.

reklama
Dziewczyny, strasznie mi przykro. Bez orgazmu... bez przyjemności... nie wyobrażam sobie, nie mieć go. Tak samo problem z "nawilżeniem" jak mam płodne to wkładka musi być a jeszcze nie dość jak seks w płodne to leję się ze mnie. I wiecie to nie jest też fajnie, mąż czasami narzeka że "mało czuje" bo ja jestem tak nawilżona 😒 jak seks w nocy to cały następny dzień z wkładką zmieniana co chwilę i nie, nie mam nic wszystko jest ok. Taki mój urok...
To, że nie ma orgazmu to nie znaczy, że nie ma przyjemności 😁 przyjemność jest mega, ale nie ma tego takiego końcowego wystrzału orgazmem.

Do góry