Spoko, zobacze sobie, bo w rossku 5 szt 15zlJa zamówiłam na Allegro, 25 testów za ok 35 zł.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko, zobacze sobie, bo w rossku 5 szt 15zlJa zamówiłam na Allegro, 25 testów za ok 35 zł.
Trzymam kciuki, jeśli dziś owulacja, a wczoraj seksy to jak najbardziej jest duża szansaMy dziś nie podziałamy. Nie mam siły, psychicznej i fizycznejzły dzień. Trudno. Liczę na to że seks wczoraj wystarczy. Chociaż mam wyrzuty sumienia.
![]()
Ostatnio owulacja była około 24h po Piku, także myślę że nasz seks koło 22 byłby trochę za późno, bo pik miałam wczoraj koło 18 myślę, o 16.30 prawie Pik a o 20.30 robiłam test i już był dużo bledszy.Trzymam kciuki, jeśli dziś owulacja, a wczoraj seksy to jak najbardziej jest duża szansa![]()
Ja właśnie w trakcie okresu sobie zawsze zamawiam owulacyjne, jak wiem, ze już nici z ciąży. Ja w piątek będę robić proga, zobaczymy jaki ten prożek będzie skoro pik był taki mocny.Spoko, zobacze sobie, bo w rossku 5 szt 15zl![]()
Czemu za późno? Skoro pik wczoraj, seks wczoraj a dziś owulacja to jak najbardziej okOstatnio owulacja była około 24h po Piku, także myślę że nasz seks koło 22 byłby trochę za późno, bo pik miałam wczoraj koło 18 myślę, o 16.30 prawie Pik a o 20.30 robiłam test i już był dużo bledszy.
Ja do tego cyklu sceptycznie podchodzę, poczekam coprawda do końca tygodnia na testowanie, ale coś czuję, że to moz eja założę czerwcowe kreskiJa właśnie w trakcie okresu sobie zawsze zamawiam owulacyjne, jak wiem, ze już nici z ciąży. Ja w piątek będę robić proga, zobaczymy jaki ten prożek będzie skoro pik był taki mocny.
O, są za 30 zł.
to jak tak wszystkie opowiadacie, to Was informuję, że ja pewnie jutro będę mieć owulację, ale dla mnie to nie ma już absolutnie żadnego znaczenia![]()