Kasienkaol
Fanka BB :)
Dziewczyny, uzyskaliśmy 11 komórek z 10 pęcherzyków! W jednym były dwie komórki. Sam lekarz był z siebie zadowolony
dostałam proga i 26.05 na dzień mamy transfer 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki, żeby podciągnęły jeszcze, ale jestem dobrej myśliDzwonił Pan embriolog, mamy 3 Mrozaczki i 4 wczesne blastocysty z którymi dowiemy się co i jak jutro![]()
Aaaaa cudownie!Dziewczyny, uzyskaliśmy 11 komórek z 10 pęcherzyków! W jednym były dwie komórki. Sam lekarz był z siebie zadowolonydostałam proga i 26.05 na dzień mamy transfer
![]()
Jaka piękna dataDziewczyny, uzyskaliśmy 11 komórek z 10 pęcherzyków! W jednym były dwie komórki. Sam lekarz był z siebie zadowolonydostałam proga i 26.05 na dzień mamy transfer
![]()
trzymam kciuki, żeby podciągnęły jeszcze, ale jestem dobrej myślisuper wynik
W sobotę byłam na wizycie po przerwie miesięcznej.A u Was jakie dalsze kroki? Na jakim jesteście teraz etapie?
I nic nie wspomniał o histeroskopii tylko właśnie o biopsjiW sobotę byłam na wizycie po przerwie miesięcznej.
Lekarz stwierdził żebyśmy zrobimy transfer w tym cyklu tego ostatniego zarodka. Tym razem na cyklu naturalnym .
W razie niepowodzenia to by proponował zrobić biopsję endometrium. Ale powiedział żeby narazie o tym nie myśleć.
Ale ja oczywiście nastawiona na to co nieuniknione czytam o tym i wgl.
Aaaaa cudownie!Pierwszy raz chyba się zdażyło żeby ktoś miał więcej komórek niż pęcherzyków
![]()
Jaka piękna datatrzymam kciuki!
Dziękuje dziewczyny! Nie udzielam się zbyt często, ale Wasze wsparcie jak zawsze nieocenione!
Ja za Was także trzymam mocno kciuki!!!
A transfer w dzień mamy, fakt piękna dataoby szczęśliwa
![]()