reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
A u Was jakie dalsze kroki? Na jakim jesteście teraz etapie?
W sobotę byłam na wizycie po przerwie miesięcznej.
Lekarz stwierdził żebyśmy zrobimy transfer w tym cyklu tego ostatniego zarodka. Tym razem na cyklu naturalnym .
W razie niepowodzenia to by proponował zrobić biopsję endometrium. Ale powiedział żeby narazie o tym nie myśleć.
Ale ja oczywiście nastawiona na to co nieuniknione czytam o tym i wgl.

W sobotę byłam na wizycie po przerwie miesięcznej.
Lekarz stwierdził żebyśmy zrobimy transfer w tym cyklu tego ostatniego zarodka. Tym razem na cyklu naturalnym .
W razie niepowodzenia to by proponował zrobić biopsję endometrium. Ale powiedział żeby narazie o tym nie myśleć.
Ale ja oczywiście nastawiona na to co nieuniknione czytam o tym i wgl.
I nic nie wspomniał o histeroskopii tylko właśnie o biopsji

Aaaaa cudownie! 😻 Pierwszy raz chyba się zdażyło żeby ktoś miał więcej komórek niż pęcherzyków 🤣
Jaka piękna data ;) trzymam kciuki!
Dziś dzień dobrych wiadomości! Gratulacje @Hermeneg.
Super wynik @Kasienkaol, kciuki za hodowlę. 🤞🏻🍀

Dziękuje dziewczyny! Nie udzielam się zbyt często, ale Wasze wsparcie jak zawsze nieocenione!
Ja za Was także trzymam mocno kciuki!!! 😍😍😍

A transfer w dzień mamy, fakt piękna data:) oby szczęśliwa:)

reklama
Do góry