Kasienkaol
Fanka BB :)
I na pęknięcie ovitrelle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poprzednio zła reakcja organizmu na gonal f, skończyło się na 4 pęcherzykach dzięki clo. Teraz kolejna stymulacja na gonapeptu i menopurza. Jutro punkcja, 10 pęcherzyków.
@Motylkowa! dziękuję za pamięć
Coś się dzieje, postaram się na betę dziś podjechać.
Zobacz załącznik 1703689
Ile lat staracie sie o dziecko ? Czułam podobnie zanim zaszłam w ciążę z synem... trzeba wierzyć ,że w końcu się uda... sama przeszłam w sumie 5 stymulacji i 7 transferów... a tez wydawało mi się kiedyś ze podejdziemy do inv i bach będzie dziecko... niestety ;-(
Wiele z nas tu życie przeciorało...
Hej, napisałabyś mi na priv co zmieniliście do udanego transferu i jakie blastki (klasy) transferowaliscie teraz od października aż do teraz (udanegoMiałam 3 transfery gdzie podane miałam po 2 zarodki! Pierwszy i drugi beta nie drgnęła. 3 transfer beta pozytywna - mam syna. To było 11 lat temu.
Teraz ten sam lekarz nie zgadza się na podanie 2 zarodkow jednorazowo(mimo że rodziłam naturalnie i mam więcej niż 35 lat, więc według wytycznych z MZ mogą to zrobić...) mój lekarz mimo wszystko odradza...
Piszę privHej, napisałabyś mi na priv co zmieniliście do udanego transferu i jakie blastki (klasy) transferowaliscie teraz od października aż do teraz (udanego). Badalas kiedyś zarodki?
W jakiej klinice jesteś?
Kurcze, u mnie kolejny 3 zarodek w N i nic..
Poprzednie trzy w Inv. też nic.
Został jeden. Trochę żałuję że nie podaliśmy dwóch teraz.
Napiszesz na jakim cyklu, w którym dniu cyklu miałaś transfer I jakie leki?
Badałaś immuno kiedyś?
Jaki mieliście powód niepłodności?
Zdrówka!!!
Pozdrowienia
nie dziękujęKciuki za jutrzejszą punkcję zaciskam już teraz![]()
No właśnie ja, jeśli będę mieć, to będę musiała dawać w udo, bo mąż prędzej zemdleje niż wbije igłę.Niee coś Tymąż mi robi w pośladek. Sama musiałabym robić w udo i jakoś tak… nie wyobrażam sobie w nogę robić zastrzyku sama
![]()
Trzymam kciuki!poprzednio zła reakcja organizmu na gonal f, skończyło się na 4 pęcherzykach dzięki clo. Teraz kolejna stymulacja na gonapeptu i menopurza. Jutro punkcja, 10 pęcherzyków.
poprzednio zła reakcja organizmu na gonal f, skończyło się na 4 pęcherzykach dzięki clo. Teraz kolejna stymulacja na gonapeptu i menopurza. Jutro punkcja, 10 pęcherzyków.
Trzymaj się;-* mocno trzymam kciuki !poprzednio zła reakcja organizmu na gonal f, skończyło się na 4 pęcherzykach dzięki clo. Teraz kolejna stymulacja na gonapeptu i menopurza. Jutro punkcja, 10 pęcherzyków.