Może tak być że za wcześnie, a ktorym dniu miałaś punkcje? Przy jakiej wielkosci pęcherzyków dostałaś ovitrelle?Może za wcześnie punkcja zrobiona skoro wszystkie niedojrzałe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może tak być że za wcześnie, a ktorym dniu miałaś punkcje? Przy jakiej wielkosci pęcherzyków dostałaś ovitrelle?Może za wcześnie punkcja zrobiona skoro wszystkie niedojrzałe![]()
Ile płaciłaś za bjopsję ?Dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. Czyli rzeczywiście może to mieć znaczenie. Właśnie czytałam, że te endometrium "polipowate", to coś, co widać pod mikroskopem, ale niekoniecznie na histeroskopii. I zdania na ten temat są podzielone. Zobaczymy co powie mój lekarz. W każdym razie obstawiam histero za miesiąc. A mogłam zrobić w tym cyklu
U mnie z kolei endo jest zazwyczaj za cienkie.
Co bierzesz na cienkie endometrium? Ja też mam z tym problem. Przy tej procedurze sukces po 8 miesiacach wali,żeby uroslo,bylo 6,5mm... przy nim mieliśmy pierwszy transfer z tej procedury,udany,ale poronienieDziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. Czyli rzeczywiście może to mieć znaczenie. Właśnie czytałam, że te endometrium "polipowate", to coś, co widać pod mikroskopem, ale niekoniecznie na histeroskopii. I zdania na ten temat są podzielone. Zobaczymy co powie mój lekarz. W każdym razie obstawiam histero za miesiąc. A mogłam zrobić w tym cyklu
U mnie z kolei endo jest zazwyczaj za cienkie.
Chyba miałam to samoNie, mój mąż nie brał nic. Pytałam o to lekarza, ale taka decyzję podjął więc brałam tylko ja. Brałam 2 tygodnie bodajże Unidox + Metronidazol.
A jakie macie endometrium na początku cyklu?Co bierzesz na cienkie endometrium? Ja też mam z tym problem. Przy tej procedurze sukces po 8 miesiacach wali,żeby uroslo,bylo 6,5mm... przy nim mieliśmy pierwszy transfer z tej procedury,udany,ale poronienie
nie, nie miałam powtórnej biopsji.Chyba miałam to samoa miałaś potem powtarzane badanie po antybiotykoterapii? Udało się wyleczyć?