poziomkowa00
Fanka BB :)
Ja powtórzyłam test i na pinku biel totalna.więc ta moja kreska z rana była fabryczną
jakoś mnie to bardzo nie zdziwiło..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest taka opcja właśnie, zobaczymy czy jutro coś się zmieni..Dzisiaj po południu zrobiłam ten sam test i dla mnie to przebija miejsce gdzie powinna się pojawić kreskaAle sama nie wiem. Bo u mnie wygląda identycznie
![]()
Właśnie ja zawsze robiłam pinki płytkowe i one dla mnie się fajnie wybarwiają, nigdy nie widzialam testowej na tym teście, ciekawa jestem jak to jutro będzie wyglądać u mnie..Ja powtórzyłam test i na pinku biel totalna.więc ta moja kreska z rana była fabrycznąjakoś mnie to bardzo nie zdziwiło..
Właśnie ja zawsze robiłam pinki płytkowe i one dla mnie się fajnie wybarwiają, nigdy nie widzialam testowej na tym teście, ciekawa jestem jak to jutro będzie wyglądać u mnie..
Ja powtórzyłam test i na pinku biel totalna.więc ta moja kreska z rana była fabrycznąjakoś mnie to bardzo nie zdziwiło..
No u mnie nie było totalnie nic.ani tego miejsca na kreskę,ani kreski.bialy jak pranie hajzera.Właśnie ja zawsze robiłam pinki płytkowe i one dla mnie się fajnie wybarwiają, nigdy nie widzialam testowej na tym teście, ciekawa jestem jak to jutro będzie wyglądać u mnie..
Fakt faktem wypiłam w pracy 1,5l wody i sikalam co godzinęNo chyba, że to faktycznie sam początek początku i test "głupieje"![]()
A ja Wam powiem, że nigdy nie miałam PMSWszystkim na koniec miesiaca tego zyczymy. Ja sie delektuje wspanialym uczuciem przed owulacja czyli 2 tyg bez PMSu to istna bajka![]()
Fakt faktem wypiłam w pracy 1,5l wody i sikalam co godzinęco nie zmienia faktu że jakby coś było to po południu byłoby tego w moczu więcej niż rano.
![]()
Fakt faktem wypiłam w pracy 1,5l wody i sikalam co godzinęco nie zmienia faktu że jakby coś było to po południu byłoby tego w moczu więcej niż rano.
![]()