reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Nie wiem o co chodzi juz z tymi pinkami. Popatrzylam na ten test z wczoraj - jest kreska. Na dzisiejszym nie ma nic.
W ogóle tak poczytuje i dziwnie rzeczywiście u Ciebie. Popraw jak sie mylę: Beta w środę 0, testy białe albo z cieniami... te plamienie i krew, o której mówiłaś wczoraj... a może to była implantacja i teraz dopiero będzie rosła... jak owulacja była od dziś 6 dni temu tak? To by pasowało hmmm.... który dziś dpo?

reklama
W ogóle tak poczytuje i dziwnie rzeczywiście u Ciebie. Popraw jak sie mylę: Beta w środę 0, testy białe albo z cieniami... te plamienie i krew, o której mówiłaś wczoraj... a może to była implantacja i teraz dopiero będzie rosła... jak owulacja była od dziś 6 dni temu tak? To by pasowało hmmm.... który dziś dpo?
10

A u Ciebie który dpo? W ogóle nie widzę na pierwszej stronie Cie w testowaniu? @niezapominajka876 ?
Ja tu testuje od stycznia, a Ty mnie nie widzisz 😆 jestem, jestem.
Dziś jest jeszcze wcześnie, bo wg testów owulka była w środę wieczorem, więc 9dpo, a seks w weekend i czwartek rano, więc jeśli by zaskoczyło z czwartkowego to w ogóle wcześnie...

reklama
Do góry