Patii26
Fanka BB :)
A ja bym poczekała, bo może jeszcze beta nie wyjść.Iść jutro na betę czy nieBędzie 8/9 dpo
Nie czuję się wcale na okres, nawet nie jestem opuchnięta na brzuchu co zawsze było po owu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A ja bym poczekała, bo może jeszcze beta nie wyjść.Iść jutro na betę czy nieBędzie 8/9 dpo
Nie czuję się wcale na okres, nawet nie jestem opuchnięta na brzuchu co zawsze było po owu
![]()
Ja jutro jednak zrobię betę i proga to już będę wiedzieć co i jak.bo zbankrutuje przez te testy w końcuSłuchajcie, jutro kupię 3 testy, na najbliższe 3 dni, nic więcej!
Oo koleżanko! Szacun hahahah, trochę mi lepiejWydałam o 9 rano 400 zł na Amazonie na sikańce więc nie będę oceniać.![]()
A ja bym poczekała, bo może jeszcze beta nie wyjść.
Oo koleżanko! Szacun hahahah, trochę mi lepiej![]()
A no bo ja chomikuję i mi starczą na dłużejPlus kupuje ładne do zbierania i brzydkie do TESTOWANIA WSTĘPNEGO.
Bo ja całe życie zostaję z przysłowiową dupa goła, jak trzeba to nigdy nie ma.![]()
Ja Ci życzę żebyś ich nie zużyła i musiała sprzedać nadmiarA no bo ja chomikuję i mi starczą na dłużejPlus kupuje ładne do zbierania i brzydkie do TESTOWANIA WSTĘPNEGO.
Bo ja całe życie zostaję z przysłowiową dupa goła, jak trzeba to nigdy nie ma.![]()
Hahaha no posikam sięBo u mnie to by był taki proces...
Jak ciąża by wyszła na brzydkim teście to wtedy zrobię ładny, żeby było tak wiecieNie że tam matka dziecku żałuje, na Clearblue się objawić
![]()
Np miJa Ci życzę żebyś ich nie zużyła i musiała sprzedać nadmiar![]()