reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ale nie mówił jaka może być przyczyna, że powstał? Kurczę dziwna sprawa, żeby się nie okazało że to jest jakaś (jedna z …) przyczyna niepłodności 🤔
Nigdy nie miałam czegoś takiego, a USG miałam dziesiątki podczas starań, wiec wątpię. Do tego mam torbiel na jajniku, a też nigdy nie miewałam. Obstawiam, że to te wszystkie zastrzyki, leki i hormony coś mi namieszały. 2 stymulacje i 2 punkcje w ciągu pół roku raczej obojętne dla organizmu nie są.

reklama
Nigdy nie miałam czegoś takiego, a USG miałam dziesiątki podczas starań, wiec wątpię. Do tego mam torbiel na jajniku, a też nigdy nie miewałam. Obstawiam, że to te wszystkie zastrzyki, leki i hormony coś mi namieszały. 2 stymulacje i 2 punkcje w ciągu pół roku raczej obojętne dla organizmu nie są.
Ja na usg w końcem grudnia miałam na jajniku torbiel po 2 stymulacji (nigdy wcześniej nie mialam), ale potem jak byłam w lutym, to już jej nie było, więc się wchłonęła. Lekarz mówił, że to na bank po stymulacji i że tak się zdarza, ale zazwyczaj się wchłaniają.

Widziałyście ze z programu urodziło się już prawie tysiąc dzieci? ❤️ w sumie zakwalifikowano już ponad 32 tysiące par 🥹 wykorzystano już 400 mln środków w tym roku, więc Minister Zdrowia ogłosiła dzisiaj że przeznacza dodatkowe 100 mln złotych na program :) co chwila czytam ze w klinikach się kończą środki i wstrzymują kwalifikacje, więc coś czuję że te 100 mln to za mało… no chyba że co miesiąc będą dokładać tyle 🤣

Widziałyście ze z programu urodziło się już prawie tysiąc dzieci? ❤️ w sumie zakwalifikowano już ponad 32 tysiące par 🥹 wykorzystano już 400 mln środków w tym roku, więc Minister Zdrowia ogłosiła dzisiaj że przeznacza dodatkowe 100 mln złotych na program :) co chwila czytam ze w klinikach się kończą środki i wstrzymują kwalifikacje, więc coś czuję że te 100 mln to za mało… no chyba że co miesiąc będą dokładać tyle 🤣
niech dokładają, wolę aby moje podatki szły na takie cele:)

Mąż dzisiaj mi czytał statystyki 😊

Boże dziewczyny !!! Czy to jest możliwe?

Załączniki

• 20250524_100356.jpg
    20250524_100356.jpg
    724,4 KB · Wyświetleń: 109
reklama
No raczej, jak tylko był seks, to jak widać może być i ciąża 😁 naturalnie się udało? Masz już dzieci?
Lec na betę bo krechy jak się patrzy ☺️
Nie mam dzieci. In vitro 2 razy nieudane, nie udało się wychodować ani 1 zarodka. I teraz ciąża?? Naturalnie?? Boże nie wierzę... Czy test może być pozytywny mimo braku ciąży? Na teście druga krecha wyskoczyła od razu. Kurna nie mam jak zrobić bhcg bo jestem na wyjeździe.

Do góry