reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Proszę o wpisanie 🐒.
Czy jestem zła i rozczarowana?
Nie, ależ nie.
Jestem po prostu wkurwiona.

Miało być pięknie. Teraz przez dziecko którego nie ma zostało mi 2 tyg w tej pracy i baj baj. Umowy nie będę przedłużać bo mi nowe warunki nie odpowiadają, a myślałam iść na L4 (z powodu skracjacej szyjki od początku w każdej ciąży a nie od widzimisię), a tak od dziś zostaje z pustą macicą i pustą przyszłością 😭

A jak planujesz, w nowej firmie na nowej UOP podejdziesz do starań od razu?

Czyli wychodzi na to, że badania to najlepszy wywoływacz okresu 🤷🏼‍♀️
No tak to jeszcze nie miałam żeby odrazu po pobraniu przyszedł 😅 i to taki zonk bo ani boli brzucha ani nic.wstaje z toalety a tam krew 😅 no ale w sumie nie zakładałam innego scenariusza.juz chyba nie mam złudzeń skoro seks 2dni przed,1dzien przed,w owu i dzień po nie przynosi efektów to trzeba iść w głębsza diagnostykę 🤷

No tak to jeszcze nie miałam żeby odrazu po pobraniu przyszedł 😅 i to taki zonk bo ani boli brzucha ani nic.wstaje z toalety a tam krew 😅 no ale w sumie nie zakładałam innego scenariusza.juz chyba nie mam złudzeń skoro seks 2dni przed,1dzien przed,w owu i dzień po nie przynosi efektów to trzeba iść w głębsza diagnostykę 🤷
Pamiętaj też,że każdy cykl totylko 30% szans na zaplodnienie 😞

Pamiętaj też,że każdy cykl totylko 30% szans na zaplodnienie 😞
Mam to w głowie od 3 lat..z większymi bądź mniejszymi przerwami.jakbym miała zliczyć do kupy to podejrzewam że teraz to jakiś 20 cykl starań.nie wierzę że się nigdy nie załapałam na te 30%..szczerze to wolałabym na ten moment nawet biochem żebym wiedziała że cokolwiek może się tam zadziać.

Mam to w głowie od 3 lat..z większymi bądź mniejszymi przerwami.jakbym miała zliczyć do kupy to podejrzewam że teraz to jakiś 20 cykl starań.nie wierzę że się nigdy nie załapałam na te 30%..szczerze to wolałabym na ten moment nawet biochem żebym wiedziała że cokolwiek może się tam zadziać.
No to może faktycznie czas na jakieś badania :(

Ja się też starałam wgłębić w temat i niestety często też jest tak, że do samego zapłodnienia dochodzi, ale na przykład komórki przestają się dzielić już pa paru godzinach/dniach, tak że nawet do zagnieżdżenia nie dochodzi. Nie jest to pocieszające, wiem. I sama się boję tego strasznie.

reklama
Do góry