marietta2112
Fanka BB :)
I jeszcze w dr max przy zakupie dwóch jest promocja z tego co pamiętam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj w ogole. Ani jesienia, ani przed swietami, ani nigdy. A juz w ogole jak przerżnal ze mna w greNiestety mój małżonek nie podziela mojego zafiksowania wtedy![]()
Do sowiarniPo prostu poczuła wolność i odleciała![]()
No mój to jak zobaczy ze w sypialni włączyłam Pottera to odwrót i wychodziMoj w ogole. Ani jesienia, ani przed swietami, ani nigdy. A juz w ogole jak przerżnal ze mna w gre![]()
Wolisz inne rozdzki w tym czasieNo mój to jak zobaczy ze w sypialni włączyłam Pottera to odwrót i wychodzi![]()
Mi w pierwszej ciąży pinki wychodziły negatywne a zwykle bobo testy z apteki ( były wtedy najtańszeI jeszcze w dr max przy zakupie dwóch jest promocja z tego co pamiętam.
ja też! I ból pleców ...a w żadnej ciąży nie miałam nigdy..Czyli zapewne jest to jeden z normalnych objawow ciąży. Ja przy tym biochemię miałam z kolei dość szybko mdłości.
No z tymi testami to porażka, pokażę Wam dwa moje archiwalne testy z 30 kwietnia, czyli 5 dni po spodziewanej miesiączce beta hcg z tego dnia 560. Jeden z rana drugi popołudnia i uwaga ten mocniejszy jest z popołudnia
Zobacz załącznik 1704617Zobacz załącznik 1704618
No ale w takim razie dlaczego mamy robić z porannego moczu żeby było wiarygodnieAle to prawidło.
Beta rano powinna być niższa niż wieczorem. I na początkowym etapie powinna rosnąć bardzo szybko
Wolisz inne rozdzki w tym czasie
No właśnie, zawsze słyszę że poranny mocz jest najbardziej wiarygodny bo ma największe sterzenie betyNo ale w takim razie dlaczego mamy robić z porannego moczu żeby było wiarygodniezawsze sądziłam, że beta ma najwyzsze stężenie rano.