reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
My tu walczymy o nasze maluszki, a taki ktos sie nazywa matką… zagłodziła dziecko 😤😭

Załączniki

• IMG_0026.jpeg
    IMG_0026.jpeg
    355,2 KB · Wyświetleń: 72
No z tymi testami to porażka, pokażę Wam dwa moje archiwalne testy z 30 kwietnia, czyli 5 dni po spodziewanej miesiączce beta hcg z tego dnia 560. Jeden z rana drugi popołudnia i uwaga ten mocniejszy jest z popołudnia 🫢
Zobacz załącznik 1704617Zobacz załącznik 1704618
Ja też używałam tych testów z Allegro (ten co masz na zdjęciu wyżej), tak samo bladą kreskę miałam przy becie 1830 😂, owulaków też używam od nich. Jak widać wybarwiają się dramatycznie, ale! Przy braku ciąży nie pojawił mi się na nich żaden chujocień. Te kreski nie są różowe, ale biochema też wyłapałam tym testem, a beta musiała być ultra niska. Także podsumowując - ciulate, ale kresek fałszywych nie pokazują na pewno. No i ekonomiczna opcja.

Wiesz co, ja większość testów w życiu robiłam na pinkach z apteki, a było ich sporoooo, nigdy nie zobaczyłam kreski testowej, aż do tych cholernych z neta 😏
Myślę że nie ma zasady 😅 mój pink strumieniowy na którym była kreska fałszywa był z rossmana.teraz kupowałam w Rossmanie płytkowe i nic na nich nie było

reklama
Do góry