Dolores94
Zaciekawiona BB
Niestety mój małżonek nie podziela mojego zafiksowania wtedyNieee. Ale przed Bozym Narodzeniem Kamien Filozoficzny tez ma swoj urok![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety mój małżonek nie podziela mojego zafiksowania wtedyNieee. Ale przed Bozym Narodzeniem Kamien Filozoficzny tez ma swoj urok![]()
Po prostu poczuła wolność i odleciałaMoj klucz od domuod auta mial Hedwige ale sie zerwala dziewczyna
![]()
A ja zrobiłam jeszcze lepiej w kwietniu, poszłam na betę i prożka, by potwierdzić ciążę, a w kolejce do labka rozkręcił się okresja ostatnio poszłam rano na betę a wieczorem miałam okres![]()
Może dostałam jakaś wadliwą serię bo przeważnie zamawiam w pakiecie na allegro bo jest taniej niż w Rossmann.O festTo u mnie biel totalna na nich jest.
Głównie alergiczne , swędzenie skóry, podkrążone oczy, dość często ból brzucha...A jakie były objawy ?
A wiesz, że ten pink na którym mi wyszła kreska to też zamawiany za 4zl chyba...Może dostałam jakaś wadliwą serię bo przeważnie zamawiam w pakiecie na allegro bo jest taniej niż w Rossmann.
To by się zgadzało, bo za karton 10 sztuk płaciłam niecałe 40 zł.A wiesz, że ten pink na którym mi wyszła kreska to też zamawiany za 4zl chyba...
No z tymi testami to porażka, pokażę Wam dwa moje archiwalne testy z 30 kwietnia, czyli 5 dni po spodziewanej miesiączce beta hcg z tego dnia 560. Jeden z rana drugi popołudnia i uwaga ten mocniejszy jest z popołudniaTo by się zgadzało, bo za karton 10 sztuk płaciłam niecałe 40 zł.