Patii26
Fanka BB :)
Oj, przykro miA ja właśnie w tym momencie dostałam okresjakby nie mógł przyjść 2h wcześniej zanim pojechałam na badania..
@niezapominajka876 możesz wpisać mi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, przykro miA ja właśnie w tym momencie dostałam okresjakby nie mógł przyjść 2h wcześniej zanim pojechałam na badania..
@niezapominajka876 możesz wpisać mi![]()
Tak, nie u siebie a syna, ale walczyliśmy rok...A jak finalnie udało ci się je zdiagnozować ?
A jakie były objawy ?Tak, nie u siebie a syna, ale walczyliśmy rok...
Bardzo bardzo. W mojej witrynie Potter ma swoja polkeA jesteś takim bardzo bardzo? Ja jestem bezwzględnym XD filmy oglądane po kilkanaście razy i dubbing polski mówiony równo z aktorami XD dobrze, że mąż tez lubi hp i to toleruje![]()
To nie tylko ja mam jesienną fazę ba filmy PotteraBardzo bardzo. W mojej witrynie Potter ma swoja polkeNiestety, maz nie podziela mojego entuzjazmu. Filmy najlepiej wjezdzaja jesienia albo tuz przed swietami
![]()
Nieee. Ale przed Bozym Narodzeniem Kamien Filozoficzny tez ma swoj urokTo nie tylko ja mam jesienną fazę ba filmy Pottera![]()
O festHejka, zrobilam dzisiaj z ciekawosci dwa pinki. Co ciekawe oba z jednego kartonu wiec ta sama seria. I jakie moje zdziwnienie jak na jednym jest ten chujocień a na drugim niechyba się z nimi rozstanę
![]()