reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A jesteś takim bardzo bardzo? Ja jestem bezwzględnym XD filmy oglądane po kilkanaście razy i dubbing polski mówiony równo z aktorami XD dobrze, że mąż tez lubi hp i to toleruje 🤣
Bardzo bardzo. W mojej witrynie Potter ma swoja polke 😂 Niestety, maz nie podziela mojego entuzjazmu. Filmy najlepiej wjezdzaja jesienia albo tuz przed swietami 😂

Hejka, zrobilam dzisiaj z ciekawosci dwa pinki. Co ciekawe oba z jednego kartonu wiec ta sama seria. I jakie moje zdziwnienie jak na jednym jest ten chujocień a na drugim nie 🙈 chyba się z nimi rozstanę 😂
O fest 😮 To u mnie biel totalna na nich jest.

Załączniki

• IMG20250524123553.jpg
    IMG20250524123553.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry