A gdzie mierzysz? Pod pacha?Najlepiej od razu po przebudzeniu, o tej samej porze. Mi to juz jakoś wyszło w nawyk i zawsze jak temperatura leci w dół 36,50 mniej więcej to okres jest blisko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie mierzysz? Pod pacha?Najlepiej od razu po przebudzeniu, o tej samej porze. Mi to juz jakoś wyszło w nawyk i zawsze jak temperatura leci w dół 36,50 mniej więcej to okres jest blisko.
U mnie ie się okaże, też mam chujocienie widoczne ledwo co...A były to faktycznie pozytywne ?
Dopochwowo.A gdzie mierzysz? Pod pacha?
Ok to dobrze zmierzyłamDopochwowo.
Moje? Tak. Tylko testowałam później niż Ty i tam już nie był chujocień tylko kreska, ale była wyraźniejsza od razu niż np po godzinie, a wielu testach jest na odwrót. Trzymam kciukiA były to faktycznie pozytywne ?
Tych używam... ze złości wyrzuciłam do kosza. Myślałam że one się bardziej wybarwiają, od zakończenia okresu robiłam i były takie kreski jak u Ciebie przy peakuNie wiem czy coś Ci to pomoże, bo to są te testy, których nikt nie używa, ale wrzucam z kwietnia i z maja
Pokaż te swoje :-)
Ja też tak robiłam w kwietniu przy easyhomachJa rozbierałam i świeciłam latarką od spodu to widać teżwiem, choroba
![]()
Zrobiłam test ale ten duszek to chyba testowa, nawet nie wiem czy na zdj go zauważycie. Stwierdziłam, że szkoda kasy i nie idę na betę. Gdyby choć troszkę wyraźniejsza była ta kreska to może wtedy by mnie to kusiło a tak to dziś odpuszczam.@sara.woj gotowa na testowanie?![]()
W sensie ogólnie temp? Czy tam na dole?Najlepiej od razu po przebudzeniu, o tej samej porze. Mi to juz jakoś wyszło w nawyk i zawsze jak temperatura leci w dół 36,50 mniej więcej to okres jest blisko.