reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
U mnie dalej tak samo, czyli jakiś duszek. Jak do jutra nic się nie zmieni to skocze na betę

Załączniki

• 20250527_082815.jpg
    20250527_082815.jpg
    702 KB · Wyświetleń: 88
  • 20250527_082928.jpg
    20250527_082928.jpg
    650,2 KB · Wyświetleń: 87
No to ja jestem dużo gorszą mamą mając 35 lat niż jak miałam 21.

Zabawy nie chciałam, rzygac mi się już chciało od tych imprez i tego chlania. Teraz też mi się chce 🤣 w ogóle mnie to już nie kręci

Tyle że ja strasznie imprezowałam od 13 roku życia. To było straszne z perspektywy czasu
No mnie też nie kręcą takie imprezy już jak kiedyś . Widzę w tym samym mniej więcej tempie bo też 14 lat jak zaczęłam imprezować, mamie z domu uciekać itd. I podzielam Twoją opinie, że z perspektywy czasu było to straszne. Na pewno moje dzieci nie podzielą tego :) .
Do dzisiaj Mamę przepraszam, że byłam niesfornym dzieckiem 🤐

Ja nigdy nie chciałam mieć dzieci 😁
One mnie denerowały
A wyszło całkiem inaczej.
Teraz pragnę 3 i nichuja nie idzie
Ja się zawsze za to zajmowałam młodszym rodzeństwem (jestem najstarsza ) i instynkt macierzyński chyba już od młodych lat miałam wypisany na twarzy. Normalnie im matkowałam (moja Mama cudowna kobieta, dawała radę ) ale no trzeba było pomóc :) . Także ten.

Tak, byłam bardziej wyluzowana.
Miałam mniej stresu (nie pracowałam)
Dużo cierpliwości, siły, energi.
Bardziej mi się chciało 😅

Teraz jestem zmęczona i zestresowana.
Brakuje mi cierpliwości. Mam też w głowie więcej czerwonych lampek więc ciągle świruje w temacie zagrożeń.

Za dużo jest w tym spiny za mało spontanu bo jest niby bardziej odpowiedzialnie
Jak już dziecko poważnie choruje to świat na głowie staje. Matka na głowie staje :( .
Dużo siły dla Was ♥️

Halo co tu taka cisza, gdzie testy do oceny komisji kreskowej?
U mnie nie ma co sprawdzać, sytuacja ta sama co wczoraj, w pierwszej minucie cień jest, a później już biało... Dostanę szału. Mocz niestety miałam tylko z 3,5h przerwy i nie był taki ciemny, bo o 4 rano sikałam .. Dziś 10-11dpo i coś czuję, że nici z tego będą 😞
Czy Wam też na testowach podczas wybarwiania wychodzi zafarbowane ta kreska testowa ? Mi nigdy się tak nie działo, dopiero od wczoraj. Zawsze było tak, że jak mocz przeszedł to od razu biało było jak był negatyw 🤷‍♀️

Załączniki

• IMG20250527074746.jpg
    IMG20250527074746.jpg
    913,5 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG20250527074814.jpg
    IMG20250527074814.jpg
    692,9 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG20250527074837.jpg
    IMG20250527074837.jpg
    712,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
U mnie nie ma co sprawdzać, sytuacja ta sama co wczoraj, w pierwszej minucie cień jest, a później już biało... Dostanę szału. Mocz niestety miałam tylko z 3,5h przerwy i nie był taki ciemny, bo o 4 rano sikałam .. Dziś 10-11dpo i coś czuję, że nici z tego będą 😞
Czy Wam też na testowach podczas wybarwiania wychodzi zafarbowane ta kreska testowa ? Mi nigdy się tak nie działo, dopiero od wczoraj. Zawsze było tak, że jak mocz przeszedł to od razu biało było jak był negatyw 🤷‍♀️
Dziwna sprawa powiem Ci 🤷

Do góry