kami1094
Fanka BB :)
Oby to implantacyjne2 czerwca, dziś 9dpo

Robiłaś przecież progesteron, prawda? I był ładny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby to implantacyjne2 czerwca, dziś 9dpo
Tak, prozek w niedzielę był 20.20.Oby to implantacyjne. Ale miałaś takie nitki tylko czy plamienie plamienie?
Robiłaś przecież progesteron, prawda? I był ładny
Tak, prozek w niedzielę był 20.20.
Jeśli dziś jest implantacja to wyjdzie to jutro w becie po południu?
Nic z tego, po prostu delikatnie zabarwiony na różowo papier
A to że miał rację to mnie jeszcze bardziej wkurwilo xd ogólnie jak to on stwierdził "wiedział że coś jest nie tak bo prawie udusilam połowę plaży". I w sumie fakt, szłam szukać regulaminu plaży i kierownika hotelu bo jakieś laski puszczały muzykę z głośników a ja chciałam szumu fal słuchać, to nawet jak na mnie grubo było xdNo i przecież miał rację.
Dobrze wyczuł!
To trzymam kciuki żeby to było to!Tak, prozek w niedzielę był 20.20.
Po implantacji beta rośnie, więc teoretycznie powinno.Tak, prozek w niedzielę był 20.20.
Dlatego ja się na to nie zdecydowałam.Dziś odbierałam wszystkie badania genetyczne,histopatologiczne
Z badań dziecko zdrowe płeć żeńska
Więc jak usłyszałam od ginekologa .mieliście pecha
To musi być bardzo trudne! Przytulam.Dziś odbierałam wszystkie badania genetyczne,histopatologiczne
Z badań dziecko zdrowe płeć żeńska
Więc jak usłyszałam od ginekologa .mieliście pecha
A to że miał rację to mnie jeszcze bardziej wkurwilo xd ogólnie jak to on stwierdził "wiedział że coś jest nie tak bo prawie udusilam połowę plaży". I w sumie fakt, szłam szukać regulaminu plaży i kierownika hotelu bo jakieś laski puszczały muzykę z głośników a ja chciałam szumu fal słuchać, to nawet jak na mnie grubo było xd