Ty a gdzieś Ty się tam wpisała na 27? Co Ty szalona? Ja się wpisałam tak pi razy drzwi na 11dpo...a owu mi wyliczyło na 12dcNo ja sie zastanawiam jak obie w swoich obliczeniach doszlysmy do dwoch roznych dat jak teraz mialysmy tak samo cykl![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty a gdzieś Ty się tam wpisała na 27? Co Ty szalona? Ja się wpisałam tak pi razy drzwi na 11dpo...a owu mi wyliczyło na 12dcNo ja sie zastanawiam jak obie w swoich obliczeniach doszlysmy do dwoch roznych dat jak teraz mialysmy tak samo cykl![]()
Aplikacja mi pokazala na 30.06 wiec sie cieszTy a gdzieś Ty się tam wpisała na 27? Co Ty szalona? Ja się wpisałam tak pi razy drzwi na 11dpo...a owu mi wyliczyło na 12dc
Powinna być pozycja "gościnnie" na zapisankoZapisać się nie moge, ale będę Was bacznie obserwować i trzymać kciuki![]()
Hahaha tak! Występy gościnnePowinna być pozycja "gościnnie" na zapisankoi np
jako ikona
![]()