karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
migrenaoko boli
![]()
Aga wspolczuje. Wiem co to znaczy bol oka. Mam nadzieje ze szybko Ci minie ta migrena.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
migrenaoko boli
![]()

Nuśka nieraz własnie migdały chronią nas przed czymś gorszym![]()
więc jak tylko mi zaleczyli to szybko miałam wycinane, były wtedy na oddziale nawet kobitki pod 50tkę i też miały wycinane
Rosmerta coraz bardziej sie do tego przekonuje, choc boje sie tego wycinania.....
Ale wiesz chociaz co teraz przezywam.....Bozesz jak to boli okropnie.....(((......
a jeszcze jakby malo bylo wzielam GLUPIA antybiotyk na pusty zoladek i mnie teraz skreca z bolu....siet siet siet

dobrze, że dentystka znajoma i wie juz jak ja zawsze cyrki robię i cierpliwa jest
Po usunięciu rzeczywiście znacznie lepiej ze zdrowiem, ale zdarza mi się czasem zapalenie gardła i taki ból, że wytrzymać nie można. Po usunięciu też przy chorobach górnych dróg oddechowych schodzi mi często na krtań. Ale i tak to jest nic w porównianiu z tym okresem, kiedy jeszcze migdały miałam w gardle.