reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Hej dziewczyny, zrobiłam sobie przerwę od forum na pewien czas bo bardzo się stresowałam moją sytuacją.
W tamtym tygodniu wyglądało na to, że mam ciąże biochemiczną, ponieważ beta najpierw była wysoka, a później teoretycznie spadła. Zbadałam ją trzeci raz tydzień temu w piątek i wtedy wyniosła 1630. Dwa dni później zrobiłam USG i widoczny był pęcherzyk w macicy. Dziś byłam na kolejnym USG, widać było pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Wszystko wygląda prawidłowo według dwóch lekarzy:) obaj obstawiają, że ten rzekomy spadek to był błąd laboratorium.
wow! ale historia, gratulacje 🥹

Hej dziewczyny, zrobiłam sobie przerwę od forum na pewien czas bo bardzo się stresowałam moją sytuacją.
W tamtym tygodniu wyglądało na to, że mam ciąże biochemiczną, ponieważ beta najpierw była wysoka, a później teoretycznie spadła. Zbadałam ją trzeci raz tydzień temu w piątek i wtedy wyniosła 1630. Dwa dni później zrobiłam USG i widoczny był pęcherzyk w macicy. Dziś byłam na kolejnym USG, widać było pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Wszystko wygląda prawidłowo według dwóch lekarzy:) obaj obstawiają, że ten rzekomy spadek to był błąd laboratorium.
Ale cudnie ❤️ Gratulacje

zawsze możesz wypić sobie zerówkę 😁
Kurde tak głupio mi w pracy bo jestem bez przerwy z dwójką małych dzieci 🤣 nawet ta zerówka tak jakość 😅 ale chyba sobie kupię bo już nie wytrzymuje 🤣

A Ty robiłaś dzisiaj test?
Nieee, zrobię może jutro ale raczej dopiero w dniu okresu bo dla mnie robienie testów to robienie sobie nadziei, potem mi przykro i ryczeć się chce. Teraz jestem sama z dwójką małych dzieci i ciężko mi będzie z każdym wynikiem testu 😅

reklama
Hej Dziewczyny, ja również dziękuję Wam za wspaniałą majówkę, wsparcie, super atmosferę i duuuzo dobrego humoru, nieraz śmiałam sie jak głupia do telefonu😁
Życzę Wam mnostwa serduszek ❤️ na następnych kreskach!
Mam nadzieje ze sie zobaczymy tu i ówdzie bo na prawdę wyjątkowa z Was ekipa, toż to nie miałyśmy żadnych aferek małych dużych, a przecież tyle bab w jednym miejscu🤣
Pozdrawiam i mam nadzieje ze tym razem dotrwamy z babelkiem w zdrowiu do miesiaca urodzin 🥹

Do góry