reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Hej, ja poproszę na ławeczkę. Miło mi was poznać tak w ogóle, pierwszy raz dołączam do takiego wątku! ☺️☺️ Zaczęłam się starać w kwietniu tego roku, zaszłam w ciążę od razu, niestety ciąża okazała się biochemiczna i poroniłam 27-30.04. Teraz nadal czekam na kolejny okres już 35 dzień... Na pewno nie jestem w ciąży, bo się w tym czasie nie staraliśmy. Zastanawiam się co teraz, czy jakieś badania, czy co...😢
Z reguły lekarze zalecają badania po 3 biochemach. Mój kazał mi na spokojnie się starać, tylko z suplementacją u mnie i męża. Dał nam 6 miesięcy na starania bez pogłębiania diagnostyki. Jestem po dwóch biochemach, styczeń i maj tego roku.

reklama
Z reguły lekarze zalecają badania po 3 biochemach. Mój kazał mi na spokojnie się starać, tylko z suplementacją u mnie i męża. Dał nam 6 miesięcy na starania bez pogłębiania diagnostyki. Jestem po dwóch biochemach, styczeń i maj tego roku.
Dziękuję za odpowiedź 🤗 A jaką suplementację przyjmuje Twój partner? I po jakim czasie przyszedł u Ciebie okres po poronieniu? Trzymam kciuki, aby kolejnym razem się u Was udało ☺️

Prawie 2 w nocy, a ja jeszcze nie śpię - więc chyba tym samym jak pięknie dziewczyny żegnały się na wątku majowym... otworzę wątek czerwcowy. 😉 Życzę wszystkim powodzenia w tym pięknym letnim miesiącu. Samych dwóch kresek (prawdziwych, a nie chujocieni na Pinkach), zero biochemów i absolutnie żadnych strat. 🦋 🪄🔮

No dzień dobry w czerwcu drogie Panie! ❤️ ja już oczywiście na nogach, wiadomo, że sikałam. Kreska dalej jest, sama nie wiem czy zciemniała od wczoraj czy nie. Jakoś wydaje mi się taka sama. Dzisiaj 11dpo. Powiedzcie mi, jak wyglądały Wasze kreski na tym etapie? Ciemniały spektakularnie? Wiem, że jutrzejsza beta prawdę powie, ale wiadomo, że człowiek ma łeb jak sklep, bo strach. 🥴 Próbuje się nie nastawiać w żadną stronę, ale no nie potrafię 😞

Załączniki

• IMG_7840.jpeg
    IMG_7840.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 102
No dzień dobry w czerwcu drogie Panie! ❤️ ja już oczywiście na nogach, wiadomo, że sikałam. Kreska dalej jest, sama nie wiem czy zciemniała od wczoraj czy nie. Jakoś wydaje mi się taka sama. Dzisiaj 11dpo. Powiedzcie mi, jak wyglądały Wasze kreski na tym etapie? Ciemniały spektakularnie? Wiem, że jutrzejsza beta prawdę powie, ale wiadomo, że człowiek ma łeb jak sklep, bo strach. 🥴 Próbuje się nie nastawiać w żadną stronę, ale no nie potrafię 😞
Podczytuję was i się tylko w tracę ku pocieszeniu;) moja nie ciemniała przez 3 dni i była taka sama. Na jednym teście wręcz słabsza po 2 dniach Do tego miałam plamienia spore a dziś 13 tc .
Powodzenia 🤞

reklama
Do góry