reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
A to Ty pracujesz i w szkole i jeszcze opiekujesz się czyimiś dziećmi ?
Moja córka właśnie zasnęła, więc idę się uczyc, bo jutro mam egzamin 🤭
Tak, pracuję teraz w szkole ale wcześniej pracowałam etatowo jako niania :) teraz etat jako nauczyciel, dorywczo jako niania 😅 wyjątkowo wleciał mi weekend cały w pracy. A i jeszcze studia zaocznie 🤣

Dziewczyny, jako że rano już spotkamy się już na nowym wątku, chciałabym jeszcze napisać tu. 🩷 Dziękuję Wam z całego serca za maj, to dzięki Wam przetrwałam. 🥹❤️ Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, którym udało się w tym miesiącu, mam nadzieję, że czerwiec też będzie obfity w serduszka! ❤️

Kochana Komisjo Kreskowa, dziękuję Wam bardzo za ten maj, w szczególności za ogromne wsparcie, nie potrafię sobie wyobrazić jak przetrwałabym moją stratę gdyby nie Wy. Dajecie siłę, nadzieję, dużo uśmiechu i cennych rad. Gratuluję wszystkim ❤️ a z resztą widzę się na czerwcówkach. I pamiętajcie, dla nas też kiedyś zaświeci 🌞 a tęczowe dzidzie tych, które przeżyły straty gdzieś tam na nas czekają 🌈.

Ja też ale sex nie był od razu bo plamiłam jeszcze .

Czuje się bardzo okresowo więc mam nadzieje że okres zawita i pewnie mnie pokona

No jakby Ci powiedział, że tydzień po prostu odczekać bez seksu, a potem się zabezpieczać do wizyty to okej.

A tak to trochę bez sensu bo przecież wiadomo, że po poronieniu to cykl może być mocno rozjechany, owulacja może być w totalnie losowym momencie, a i mówi się że wtedy łatwiej dużo zajść

Jedynie ja nie wiem czy Ty nie powinnaś być na lekach więc może znowu być niestety bez nich biochemiczna :( no ale dla mnie to ewidentnie nowa ciąża

reklama
No jakby Ci powiedział, że tydzień po prostu odczekać bez seksu, a potem się zabezpieczać do wizyty to okej.

A tak to trochę bez sensu bo przecież wiadomo, że po poronieniu to cykl może być mocno rozjechany, owulacja może być w totalnie losowym momencie, a i mówi się że wtedy łatwiej dużo zajść

Jedynie ja nie wiem czy Ty nie powinnaś być na lekach więc może znowu być niestety bez nich biochemiczna :( no ale dla mnie to ewidentnie nowa ciąża

Leki i tak dostane po pozytywnej becie i przyroscie .
Mój lekarz nie jest skłony do dawania odrazu.

Dziś oczywiście zrobiłam test .
Jutro pojadę na bete I prożka będę wiedzieć na czym stoję.

Załączniki

• 20250601_075028.jpg
    20250601_075028.jpg
    754,4 KB · Wyświetleń: 97
Do góry